EUR: 307,55 Ft
CHF: 265,20 Ft
2017. október 21., szombat
Orsolya

Belföld

Ezért kell óvatosnak lenni! Így loptak milliókat a kocsiból

Több millió forint lopásával vádolják azt a két budapesti férfit, akik május 19-én személyautóval követték kiszemeltjüket, miután a férfi 4 millió forint készpénzt vett fel egy budaörsi pénzintézetben.

Leendő áldozatukat egészen egy boltig követték, majd amikor kiszállt kocsijából, egy eszközzel megakadályozták, hogy az ajtó becsukódjon, így mikor a tulajdonos kellő távolságba került autójától, akcióba léptek és kilopták a több mint 4 millió forinttal telerakott táskát. Ezután elmenekültek.

A budaörsi rendőrök K. Attilát május 20-án budapesti lakásán fogták el, Sz. Györgyöt pedig egy visegrádi hotelből állították elő, és hallgatták ki. A Budaörsi Járásbíróság 2017. május 22-én elrendelte az előzetes letartóztatásukat – írja a Police.hu.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A Fidesz nem támogatja az ukrán kormánypárt felvételét az Európai Néppártba

    A Fidesz nem támogatja az ukrán kormánypárt felvételét az Európai Néppártba

    A Fidesz mindaddig nem támogatja az ukrán kormánypárt felvételét az Európai Néppártba, amíg az ukrán oktatási törvény módosításával nem válik lehetővé a kisebbségi nyelvű oktatás lehetősége az óvodától az egyetemig – jelentette be Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

  • Újabb milliárdok Pest megyei óvodai fejlesztésekre

    Újabb milliárdok Pest megyei óvodai fejlesztésekre

    Óvodaépítésre és meglévő intézmények fejlesztésére fordíthatják a Pest megyei települések az újabb, hatmilliárd forint keretösszegű támogatást, amely a hazai forrású, 80 milliárd forintos Pest megyei program része – mondta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár a szombati Magyar Időkben.