2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Külföld

Ezúttal Brüsszelben tarhált a Momentum

A Népszava internetes oldalán vasárnap számolt be arról, hogy a Momentum Mozgalom Belgiumban gyűlést tartott magyaroknak, ahol 60-70-en voltak kíváncsiak rájuk.

A gyűlésen persze szívesen mondott a “pártelnök” és egyik társnője nagyokat, például ősszel szerintük 10%-on fog állni a Momentum… Ezen kívül – most a Momentummal nem ellenséges Népszavát idézzük – “az elnökségi tagok kevés konkrétumot árultak el” – írja az Origo.

A Momentum persze szerét ejtette annak is, hogy „tarháljanak” Brüsszelben.

Most arról beszéltek, hogy remélik, a külföldön élő magyarok támogatják őket. Széles adományozó kört akarnak és közösségi finanszírozást. Meg sok pénzt – olvasható az Origo oldalán.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább erősödhetnek az ausztrál-magyar gazdasági kapcsolatok

  Tovább erősödhetnek az ausztrál-magyar gazdasági kapcsolatok

  Erősödtek az ausztrál-magyar kapcsolatok, és ennek üteme a következő időszakban tovább gyorsulhat – összegezte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Steven Ciobo, Ausztrália kereskedelemért, turizmusért és beruházásokért felelős miniszterével folytatott találkozóján.

 • Legalább 10 terrortámadást hiúsítottak meg Libanonban

  Legalább 10 terrortámadást hiúsítottak meg Libanonban

  Az Iszlám Állam dzsihadista szervezet legalább tíz merényletkísérletét sikerült meghiúsítani az elmúlt hónapokban Libanonban köszönhetően azoknak az információknak, amelyekhez a hatóságok a terrorszervezet egyik őrizetbe vett, majd beépített ügynökként alkalmazott tagja révén jutottak – közölte pénteken a libanoni belügyminiszter.

 • Gyász! Elhunyt Paul Bocuse

  Gyász! Elhunyt Paul Bocuse

  Elhunyt 91 éves korában Paul Bocuse, a francia konyhaművészet megújítója. Évek óta Parkinson-kórban szenvedett. A lyoni séf halálhírét Gérard Collomb belügyminiszter, Lyon korábbi polgármestere jelentette be a helyi francia sajtónak szombaton.