EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Belföld

Fidesz-frakció: Botka László Soros embere

Botka László Soros embere – reagált a Fidesz-frakció az MSZP kongresszusára.

Botka László Soros embere. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje egyértelművé tette, hogy ha a szocialisták nyerik a választást, akkor lebontják a kerítést, vagyis beengedik a migránsokat, ezzel veszélybe sodornák Magyarország és egész Európa biztonságát. A szocialisták készen állnak Soros és Brüsszel bevándorláspolitikájának végrehajtására. Nem csak a kerítést akarják lebontani, hanem támogatják a migránsok kötelező felső korlát nélküli betelepítését is, az erről szóló javaslatokat az Európai Parlamentben is megszavazták – olvasható a közleményben.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  A Fidesz szerint a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus koalíció (DK) a bevándorláspárti politika magyar élharcosaként a magyar parlamentben is folytatja a nyomásgyakorlást.

 • Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy segédmotoros kerékpárt toló férfit péntek délután Siófokon, egy vasúti átjárónál – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

 • Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  A magyarok nagyon sokat dolgoztak és imádkoztak, hogy hazájuk ismét sikeres és büszke ország legyen, és küzdelmeiket nem tudták volna sikeresen megvívni, ha nincsenek barátaik, és nincsenek bajor barátaik – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Münchenben a magyar főkonzulátus új épületének avató ünnepségén.