EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Belföld

Fidesz-frakció: Botka László tisztázza végre magát!

Ha Botka Lászlónak fontos az igazság, akkor tisztázza végre, mekkora a valós vagyona! – reagált a Fidesz-frakció közleményében Botka László (MSZP) nyilatkozatára.

Ha Botka Lászlónak valóban fontos az igazság, akkor tisztázza végre magát a vagyonnyilatkozatából eltitkolt luxustételek miatt! Botka László hetek óta nem hajlandó válaszolni arra, hogy valójában mekkora a valós vagyona és miből telik neki tízmilliós luxusnyaralásokra, 25 milliós luxuskocsira, luxus karórákra és miért titkolt el a vagyonnyilatkozatából egy halastavat is jó nagy tóparti telekkel. Botka László kétszínű kampányt folytat “gazdagokról” és “igazságról”, közben át akarja verni az embereket. A Fidesz vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez ellene – olvasható a közleményben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapesten tárgyalt Orbán Viktorral Donald Tusk

  Budapesten tárgyalt Orbán Viktorral Donald Tusk

  A jövő heti EU-csúcs előkészítése keretében Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke felkereste hivatalában Orbán Viktor miniszterelnököt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

 • Szijjártó: Nem csorbulhatnak a kárpátaljai magyar közösség jogai

  Szijjártó: Nem csorbulhatnak a kárpátaljai magyar közösség jogai

  A jó magyar-ukrán kapcsolatokban “vagyunk érdekeltek, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Kárpátalján élő magyar nemzeti közösség jogai semmilyen formában se csorbulhassanak” – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken az Ungvárhoz közeli Alsószlatina gyógyüdülőhelyen.

 • Kukában landoltak a szemetesek!

  Kukában landoltak a szemetesek!

  Nem akármilyen szelfivel rukkoltak elő az FKF munkatársai, akik jelentkeztek a Meglepkék Legőrültebb Brigád elnevezésű felhívására.

 • Változik az Eurojackpot ára

  Változik az Eurojackpot ára

  A Szerencsejáték Zrt. közleményben tudatta, hogy az Eurojackpot alapjátékának ára az elmúlt hét euró árfolyam-változása miatt a Részvételi Szabályzat értelmében 2018.