EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Belföld

Fidesz: Támogassa az ellenzék a munkából élők költségvetését!

A Fidesz arra kéri az ellenzéket, hogy támogassa a munkából élők költségvetését.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb foglalkoztatási adataira reagált, amelyek szerint továbbra is alacsony a munkanélküliség, és ismét nőtt a foglalkoztatottak száma február-áprilisban.

A Fidesz közleménye szerint az adatok is jelzik, hogy Magyarország erősödik. Tovább csökkent a munkanélküliség, és tovább nőtt a foglalkoztatás. Amíg a baloldal kormányzása alatt megduplázódott, 2010 óta 12-ről 4,6 százalékra mérséklődött a munkanélküliség, és egyre inkább megéri dolgozni – írták.

Arra kérik az ellenzéki pártokat, tegyék félre a hatalmi érdekeiket, és támogassák a 2018-as költségvetést, amely biztosítja, hogy “még közelebb kerüljünk a teljes foglalkoztatáshoz, és az adócsökkentésekkel és béremelésekkel a munkából élők előrébb tudjanak lépni”.

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapesten tárgyalt Orbán Viktorral Donald Tusk

  Budapesten tárgyalt Orbán Viktorral Donald Tusk

  A jövő heti EU-csúcs előkészítése keretében Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke felkereste hivatalában Orbán Viktor miniszterelnököt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

 • Szijjártó: Nem csorbulhatnak a kárpátaljai magyar közösség jogai

  Szijjártó: Nem csorbulhatnak a kárpátaljai magyar közösség jogai

  A jó magyar-ukrán kapcsolatokban “vagyunk érdekeltek, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Kárpátalján élő magyar nemzeti közösség jogai semmilyen formában se csorbulhassanak” – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken az Ungvárhoz közeli Alsószlatina gyógyüdülőhelyen.

 • Kukában landoltak a szemetesek!

  Kukában landoltak a szemetesek!

  Nem akármilyen szelfivel rukkoltak elő az FKF munkatársai, akik jelentkeztek a Meglepkék Legőrültebb Brigád elnevezésű felhívására.

 • Változik az Eurojackpot ára

  Változik az Eurojackpot ára

  A Szerencsejáték Zrt. közleményben tudatta, hogy az Eurojackpot alapjátékának ára az elmúlt hét euró árfolyam-változása miatt a Részvételi Szabályzat értelmében 2018.