EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb IX.kerület

Fináléban a Fradi

A Magyar Kupa elődöntőjében a Ferencváros már az első meccsen eldöntötte a továbbjutást, hiszen hazai pályán 8-0-ra legyőzte az NB III-as Budafokot.

Ettől függetlenül a budafoki visszavágó ünnepi hangulatban, több mint 3000 néző előtt zajlott, amelyen ismét a zöld-fehérek nyertek 4-2-re, így 12-2-es összesítéssel jutottak a fináléba, ahol a Vasas lesz az ellenfelük.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.