EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb Pécs

Fűre feküdni kötelező!

Több ezren voltak idén is kíváncsiak a Zsolnay Piknikre, ahol a pokrócot és a jó hangulatot is garantálták a szervezők.

A negyedben harmadik alkalommal megrendezett kulturális kavalkád lényege az volt, hogy a fűben heverészve koncerteket, előadásokat is hallgathassanak a pécsiek. A békebeli pikniken összesen hatvan program várta a családokat, de a legtöbben mégis a pokróc és a fűben lazulás miatt érkeztek a Zsolnay Kulturális Negyedbe.

Még a jógások is a füvön lazítottak

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.