2019. március 21., csütörtök
Benedek

Extra

Ganxsta Zolee újra szerelmes

Ganxsta Zolee és kislánya, Zoé a Frizbi vasárnapi adásának felvételén meséltek mindennapjaikról, a kislány pedig kikotyogta, hogy az ötvenegy éves rapper újra szerelmes.

Ganxsta Zoleeról nemrégiben még fájdalmas szakítása kapcsán cikkeztek, a rapper azonban ismét boldog új szerelmével, egy nála 25 évvel fiatalabb nővel, akivel már több hónapja meghitt kapcsolatban él. Döglégy ezt a hírt mindennél jobban szerette volna eltitkolni, csakhogy kislányának és saját elszólásának köszönhetően az ATV Esti Frizbi című műsorában mégis kiderült féltve őrzött titka. Hajdú Péter arról kérdezte a rappert, hogy novemberi szakítása óta vajon most van-e új szerelem az életében. Ganxsta végig igyekezett tagadni és más irányba terelni a beszélgetést, kislánya, Zoé azonban többször is elszólta magát, egyszer épp édesapja szerelmének életkorát árulta el.


– Huszonhat éves – mondta a kislány majd Hajdú Péter és Zolee arról beszéltek, mennyire fontos, hogy Zoé és a választott hölgy jól kijöjjenek. – Fontos, hogy szeresse a nő a gyereket, hiszen Zoé elég komoly szerepet tölt be az életemben – mondta a rapper, majd amikor Hajdú arról kérdezte, hogyan döntene, ha mégsem lenne szimpatikus a lányának a választottja, Zolee belesétált a csapdába. – Már szimpatikus – mondta, de ismét megkérte a showmant, hogy ejtsék a témát.

Ganxsta Zoleet és új párját, Bogit januárban a Ripost kapta lencsevégre, amikor a Sztárban sztár+1 kicsi adását nézték meg Zoéval közösen. Úgy tűnik tehát, hogy a szerelem tartós és a rapper ismét boldog, de mindent megtesz, hogy titokban tartsa magánéletét. Korábbi barátnőjével való szakítása után ugyanis megtört, közösségi oldalán megjelenő gondolatai szerint az öngyilkosság is megfordult a fejében.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Érzéki Charlotte – Fotók!

    Érzéki Charlotte – Fotók!

    Egyre népszerűbb a 25 éves amerikai szépség,  Charlotte McKinney. A fiatal színésznőt a magyar nézők a Baywatch legújabb változatában láthatták, ahol rabul ejtette a férfiak szívét.

  • Isten veled, Koós János!

    Isten veled, Koós János!

    Tegnap délután több százan kísérték utolsó útjára a március 2-án elhunyt Koós Jánost. A család, barátok, kollégák és rajongók könnyeik mellett mosollyal emlékeztek a táncdalénekesre, akit két jó barátja, Hofi Géza és Bajor Imre közelében helyeztek végső nyugalomra.