2018. január 17., szerda
Antal, Antónia

Belföld

Gyertyákkal emlékeztek a hétfői baleset áldozataira

Folyamatosan érkeztek kedden a megemlékezők a Dózsa György út és Kassák Lajos utca kereszteződésében található buszmegállóhoz, ahol hétfőn történt halálos baleset.

Mint arról beszámoltunk, a főváros XIII. kerületében, a Dózsa György úton hétfőn délután 3 órakor két gépjármű összeütközött, majd az egyik a közeli buszmegállóba csapódott. A balesetben egy 23 éves férfi a helyszínen életét vesztette, hárman súlyosan, hárman pedig könnyebben megsérültek. A súlyos sérültek közül egy 37 éves budapesti férfi a kórházba szállítást követően halt meg. Mindkét áldozat a Fővárosi Vízművek alkalmazottja volt.

A baleset helyszínére rengetegen érkeztek, hogy a gyász és együttérzés jeléül elhelyezzék gyertyáikat.
A megemlékezés egyik nevét elhallgató résztvevője könnyekkel a szemében mondta a Lokálnak, hogy az idősebb áldozat egygyermekes családapa volt.
– Mélyen megrendültünk a hír hallatán. Egyelőre semmi konkrétat nem tudunk, csak annyit, hogy zajlik a nyomozás. Egész nap azzal foglalkoztunk, hogy megszervezzük a megemlékezést – mondta Levai Zsuzsanna, a Fővárosi Vízművek kommunikációs osztályvezetője.

Kapcsolódó Cikkek

 • 2,5 milliárdot kap az idegtudományi intézet

  2,5 milliárdot kap az idegtudományi intézet

  Két és fél milliárd forint állami támogatásból újul meg az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet az Egészséges Budapest Program keretében – jelentette be László Tamás országgyűlési képviselő az intézményben tartott sajtótájékoztatóján.

 • Budapesten lesz a Michelin-díjátadó

  Budapesten lesz a Michelin-díjátadó

  Hatalmas siker! Magyarország fővárosában, Budapesten tartják márciusban a gasztronómiai világ egyik legnagyobb eseményét, a Michelin-díjátadót.

 • 11 évet is kaphat a zuglói gázoló

  11 évet is kaphat a zuglói gázoló

  Ma kezdődik a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a zuglói gázoló néven elhíresült T. Klára büntetőpere. A 25 éves nő 2016 novemberében gázolt halálra egy 86 éves bácsit, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

 • Kitilthatják Magyarországról Sorost

  Kitilthatják Magyarországról Sorost

  Olyan javaslatot tárgyal a kormány ma, amely akár Soros György kitiltását is lehetővé teszi Magyarországról – értesült az Origo. Információjukat az támasztja alá, hogy tegnap Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója bejelentette: a párt országos választmánya politikai határozatban ítéli el a Soros-tervet, és felszólították a kormányt, hogy minden eszközzel lépjen fel annak végrehajtása ellen.