2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Belföld

Gyertyákkal emlékeztek a hétfői baleset áldozataira

Folyamatosan érkeztek kedden a megemlékezők a Dózsa György út és Kassák Lajos utca kereszteződésében található buszmegállóhoz, ahol hétfőn történt halálos baleset.

Mint arról beszámoltunk, a főváros XIII. kerületében, a Dózsa György úton hétfőn délután 3 órakor két gépjármű összeütközött, majd az egyik a közeli buszmegállóba csapódott. A balesetben egy 23 éves férfi a helyszínen életét vesztette, hárman súlyosan, hárman pedig könnyebben megsérültek. A súlyos sérültek közül egy 37 éves budapesti férfi a kórházba szállítást követően halt meg. Mindkét áldozat a Fővárosi Vízművek alkalmazottja volt.

A baleset helyszínére rengetegen érkeztek, hogy a gyász és együttérzés jeléül elhelyezzék gyertyáikat.
A megemlékezés egyik nevét elhallgató résztvevője könnyekkel a szemében mondta a Lokálnak, hogy az idősebb áldozat egygyermekes családapa volt.
– Mélyen megrendültünk a hír hallatán. Egyelőre semmi konkrétat nem tudunk, csak annyit, hogy zajlik a nyomozás. Egész nap azzal foglalkoztunk, hogy megszervezzük a megemlékezést – mondta Levai Zsuzsanna, a Fővárosi Vízművek kommunikációs osztályvezetője.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meteorológiai radarokat zavarhatnak vezeték nélküli eszközök

    Meteorológiai radarokat zavarhatnak vezeték nélküli eszközök

    Zavarhatják a különböző vezeték nélküli ipari, nagy teljesítményű wifieszközök vagy biztonsági kamerák képét vezeték nélkül továbbító berendezések a meteorológiai radarok működését, amelyek emiatt nem képesek helyesen jelezni egy vihart a légi irányítóknak, a külföldi meteorológiai szolgálatoknak vagy a tömegmédiumoknak – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatósága hétfőn az MTI-vel.

  • Szigorítja a menekültügyi rendszert az olasz kormány új törvénycsomagja

    Szigorítja a menekültügyi rendszert az olasz kormány új törvénycsomagja

    Az érkezők azonosítási idejének meghosszabbítását, a humanitárius menedékjog kérelmezésének szigorítását, valamint a bűncselekményt elkövető emberek kiutasítását is tartalmazza az olasz kormány új biztonsági és migrációs törvényerejű rendelete, amelyet Giuseppe Conte miniszterelnök és Matteo Salvini belügyminiszter mutatott be hétfőn Rómában.