EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb Miskolc

Hajléktalan Jézus

Miskolcon, a Hősök terén kapott helyet az együttérzés szobra, a Hajléktalan Jézus. Az alkotást sokan megérintették, gyertyát gyújtottak körülötte és imádkoztak mellette.

Vecsei Miklós, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat általános alelnöke ebből az alkalomból beszédet mondott a szobor mellett, amely a szeretetszolgálat szervezésében érkezett a városba.

Vecsei Miklós, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat (MMSZ) általános alelnöke beszédet mond a Hajléktalan Jézus szobra mellett a miskolci Hősök terén, a Minorita templom előtt 2017. május 18-án. A szobor az MMSZ szervezésében érkezett Miskolcra.
MTI Fotó: Vajda János

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.