2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Belföld

Hamisan vádolt Botka titkárnője

A Szegedi Járásbíróság felmentette Szabó Bálint jogászt, akit Botka László titkárnője azzal vádolt meg, hogy megfogta és meglökte őt.

Az eset után a Szeviép-károsultakat is képviselő jogászt rendőrök vitték el és garázdasággal vádolták meg. A felmentő ítélet után Szabó Bálint feljelentést tett az ellen felhozott hamis vád miatt.


Lassan nem marad olyan közvetlen munkatársa Botka Lászlónak, aki valamilyen büntetőügyben ne lenne személy szerint érintett vagy elkövetőmondta a jogász. Egyértelműen bebizonyosodott, hogy Botka László titkárnője hamisan vádolt engem, s ez alapján vontak büntetőeljárás alá” – közölte Szabó Bálint a városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján. Megjegyezte, a Btk. szerint egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető, ha a hamis vád alapján az érintett ellen büntetőeljárás indul. „Azt állítom, hogy Botka László titkárnője elkövette ezt a bűncselekményt, ezért feljelentést tettem a megyei főügyésznél” – idézi Szabó szavait a Szegedma.hu.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jakab Péter szerint minden homoszexuális aberrált

    Jakab Péter szerint minden homoszexuális aberrált

    Tovább folytatódik a Jobbik ámokfutása. A sorozatos zsidózás után a párt frakcióvezető-helyettese, Jakab Péter a HírTV által közzétett újabb hangfelvételen aberráltaknak nevezte a homoszexuálisokat. A csatorna egyébként hétfőn is bemutatott egy hanganyagot, amin a jobbikos politikus bűnözőkként beszélt a zsidó emberekről.

  • A digitalizáción múlik a versenyképesség erősödése

    A digitalizáción múlik a versenyképesség erősödése

    Magyarország versenyképességének további erősödése a digitalizáción múlik, ennek kiterjesztését ezért a legfontosabb gazdasági célok közé kell emelni – jelentette ki a pénzügyminiszter a Nemzeti Versenyképességi Tanács keddi ülését követő sajtótájékoztatón Budapesten.