2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Sport

Három magyar arany, összesen öt érem a döntőkben

A magyar versenyzők öt érmet, közte három aranyat szereztek a szombat délelőtti 1000 és 500 méteres döntők során a Szegeden zajló kajak-kenu világkupa-versenyen.

K-1 1000 méteren a nőknél és a férfiaknál is magyar győzelem született: előbb Bodonyi Dóra, majd Kopasz Bálint örvendeztette meg a Maty-éri közönséget. A kenus Balla Virág – megismételve a múlt heti, portugáliai vk-n aratott sikerét – 500 méter egyesben lett első.

Az ezüstérem a Hufnágel Tibor, Ilyés Róbert 500 méteres kajak kettes nevéhez fűződött, míg női K-1 500 méteren Takács Tamara a harmadik helyet szerezte meg a fináléban.

A szegedi regattán, amely az idei gyorsasági vk-sorozat második állomása, 66 ország versenyzői küzdenek.

Kapcsolódó Cikkek

  • 29 meccs után kikapott a Barca

    29 meccs után kikapott a Barca

    Megszakadt a Barcelona 29 meccs óta tartó veretlenségi sorozata. A spanyol Király Kupa-negyeddöntő első mérkőzésén az Espanyol az ifjonc Oscar Melendo 88. percben szerzett góljával 1-0-ra győzött. A hazai sikerhez némileg Lionel Messi is hozzájárult, hiszen a 61.

  • Zidane nem tudja elképzelni a Realt Ronaldo nélkül

    Zidane nem tudja elképzelni a Realt Ronaldo nélkül

    Hiába érkeznek egyre gyakrabban a Cristiano Ronaldo távozásáról szóló hírek, Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője egyszerűen nem tudja elképzelni a királyi gárdát a portugál klasszis nélkül – írja a goal.