EUR: 324,09 Ft
CHF: 281,12 Ft
2018. június 19., kedd
Gyárfás

Sport

Három magyar arany, összesen öt érem a döntőkben

A magyar versenyzők öt érmet, közte három aranyat szereztek a szombat délelőtti 1000 és 500 méteres döntők során a Szegeden zajló kajak-kenu világkupa-versenyen.

K-1 1000 méteren a nőknél és a férfiaknál is magyar győzelem született: előbb Bodonyi Dóra, majd Kopasz Bálint örvendeztette meg a Maty-éri közönséget. A kenus Balla Virág – megismételve a múlt heti, portugáliai vk-n aratott sikerét – 500 méter egyesben lett első.

Az ezüstérem a Hufnágel Tibor, Ilyés Róbert 500 méteres kajak kettes nevéhez fűződött, míg női K-1 500 méteren Takács Tamara a harmadik helyet szerezte meg a fináléban.

A szegedi regattán, amely az idei gyorsasági vk-sorozat második állomása, 66 ország versenyzői küzdenek.

Kapcsolódó Cikkek

  • Bombagólja után terepjárót kap Kolarov

    Bombagólja után terepjárót kap Kolarov

    Aleksandar Kolarov, a szerb labdarúgó-válogatott hátvédje a győztes bombagólja elismeréseként egy Lada Niva terepjárót kap ajándékba Szamara-régió megbízott kormányzójától.

  • Rövidnadrágban koszorúztak az angolok

    Rövidnadrágban koszorúztak az angolok

    Greg Clarke, az angol szövetség, az FA elnöke a Tunézia elleni mérkőzést (amely lapzártánk után ért véget) megelőzően – mintegy erőt merítendő a szovjet hősök példájából – megkoszorúzta a sztálingrádi csatában elesett katonák emlékművét.