EUR: 307,55 Ft
CHF: 265,20 Ft
2017. október 21., szombat
Orsolya

Belföld

Hátborzongató üzenetet írt a csepeli gyilkos

Feladta magát K. László, aki a gyanú szerint pénteken megölt egy nőt az otthonában. A Lokálnak a rendőrség megerősítette a hírt, hogy a férfi hétfőn besétált a rendőrségre és feladta magát.

Mint arról beszámoltunk, a főváros XXI. kerületében, egy Völgy utcai lakóház első emeletén holtan találtak egy ott lakó 57 éves nőt. Információink szerint a lakásban mindenhol vér volt, állítólag átvágták az elhunyt nő nyakát. Ezzel kapcsolatban azonban a rendőrség a nyomozásra hivatkozva semmilyen információt nem adott ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói beazonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a budapesti Koós Lászlót. Miután a férfit nem sikerült megtalálni, elfogatóparancsot adtak ki ellene. Azonban K. László a brutális gyilkosság után három nappal, hétfő délután döntött úgy, jelentkezik a rendőrségen. K. László a XXII. kerületi kapitányságra ment be, ahol feladta magát. A rendőrök megkezdték a kihallgatását. Bővebb információt még nem tudni a gyilkossággal kapcsolatban.

Közben kiderült, a 28 éves férfi egy nappal a gyilkosság előtt, egy igencsak elkeseredett hangvételű bölcseletet tett ki közösségi oldalára.

„Egyszer mindenki eljut arra a pontra, hogy besokall és úgy érzi, hogy elég volt. Ehhez bőven elég egy rosszul elejtett mondat, egy se veled, se nélküled kapcsolat, vagy csak egy hatalmas pofon, attól, akitől nem várnád. Mindenkit megváltoztat az élet, csak nem mindegy, hogy hogyan. Nem mindegy, hogy benne ragadsz, vagy tovább lépsz” – posztolta ki ezt az írást a fiatalember.

A szöveg tartalmából arra lehet következtetni, hogy a fiatalember csalódott valakiben. Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy ez összefüggésben áll-e magával a tettel, az áldozattal.

Koós László profil oldalán egy kisfiúval látható több képen is, amikhez a fiatalember nevével azonos férfi csak annyit írt, hogy az én két kisfiam.

A 28 éves László oldala egyébként tele van, napi bölcseletekkel, amik egy ideje csak és főként csalódottságról és elkeseredettségről szólnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Fidesz nem támogatja az ukrán kormánypárt felvételét az Európai Néppártba

    A Fidesz nem támogatja az ukrán kormánypárt felvételét az Európai Néppártba

    A Fidesz mindaddig nem támogatja az ukrán kormánypárt felvételét az Európai Néppártba, amíg az ukrán oktatási törvény módosításával nem válik lehetővé a kisebbségi nyelvű oktatás lehetősége az óvodától az egyetemig – jelentette be Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

  • Újabb milliárdok Pest megyei óvodai fejlesztésekre

    Újabb milliárdok Pest megyei óvodai fejlesztésekre

    Óvodaépítésre és meglévő intézmények fejlesztésére fordíthatják a Pest megyei települések az újabb, hatmilliárd forint keretösszegű támogatást, amely a hazai forrású, 80 milliárd forintos Pest megyei program része – mondta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár a szombati Magyar Időkben.