EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb Ózd

Hétvölgy Fesztivál másodjára!

A II. Hétvölgy Fesztivál szabadtéri koncertjeit többször eső zavarta meg, ami sokakat visszatartott a rendezvényen való részvételtől.

Fotó: Lokál
Alternatív ruhában alternatív zenét játszik a Belga

A bátrabbak részesei lehettek többek között az alternatív zenét játszó Belga Együttes előadásának is. A fesztivál legismertebb sztárvendége kétségkívül a 2009-ben átalakult Piramis Együttes volt, amely másfél órás koncertjén egymás után játszotta a régi, jól ismert slágereket.

Az extrém sportműsorok között kerékpár bemutató is szerepelt. Akadtak bátor jelentkezők a versenyzők gyakorlatainak bemutatásához.

Fotó: Lokál
 Nem veszélytelenek az extrém sportok

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.