2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb Ózd

Hétvölgy Fesztivál másodjára!

A II. Hétvölgy Fesztivál szabadtéri koncertjeit többször eső zavarta meg, ami sokakat visszatartott a rendezvényen való részvételtől.

Fotó: Lokál
Alternatív ruhában alternatív zenét játszik a Belga

A bátrabbak részesei lehettek többek között az alternatív zenét játszó Belga Együttes előadásának is. A fesztivál legismertebb sztárvendége kétségkívül a 2009-ben átalakult Piramis Együttes volt, amely másfél órás koncertjén egymás után játszotta a régi, jól ismert slágereket.

Az extrém sportműsorok között kerékpár bemutató is szerepelt. Akadtak bátor jelentkezők a versenyzők gyakorlatainak bemutatásához.

Fotó: Lokál
 Nem veszélytelenek az extrém sportok

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.