EUR: 307,98 Ft
CHF: 265,56 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Egyéb Szolnok

Ilyen volt a Palacsintafesztivál!

A Palacsintafesztiválra a tavalyihoz hasonlóan idén is rengetegen érkeztek, főként kisgyermekes családok, de a fiatal korosztály számára is tartogatott érdekességeket a rendezvény – ilyen volt például a Wellhello-koncert is.

A három nap alatt a kóstoláson kívül számtalan programmal várták az érdeklődőket a szervezők; voltak koncertek, családi programok, palacsintasütő-versenyek, kézművesvásár, különböző hagyományőrző foglalkozások és játékok, dumaszínház, kalandpark, lufihajtogatás, arcfestés, kisvasút és még lehetne sorolni a sok-sok dolgot, amit a három nap alatt ki lehetett próbálni a NEFAG-játszótéren berendezett palacsintafaluban.

Péntek délután az Alma Együttes szórakoztatta a kicsiket
Fotó: Svarsnig Judit

 

A színpadok kicsik és nagyok számára egyaránt tartogattak izgalmas előadókat: a kicsiket pénteken az Alma Együttes, szombaton a 100 Folk Celsius, vasárnap pedig Halász Judit szórakoztatta, az idősebbek pedig Dévényi Tibi bácsi utcabálján vagy a Neoton Família koncertjén mulathattak. Pénteken és szombaton dumaszínház is várta az érdeklődőket, vasárnap pedig a Szolnoki Szimfonikus Zenekar koncertjét élvezhették a komolyzene szerelmesei.

A ’70-es, ’80-as évek sztárja, a Neoton Família is fellépett a fesztiválon
Fotó: Svarsnig Judit

A péntek este legnagyobb durranása kétség kívül a Wellhello koncertje volt
Fotó: Svarsnig Judit

Hatalmas tömeg tombolt a Wellhello koncertjén
Fotó: Svarsnig Judit

Dévényi Tibi Bácsi az első magyar DJ-ként vált híressé
Fotó: Svarsnig Judit

Halász Juditra is rengetegen voltak kíváncsiak
Fotó: Svarsnig Judit

Fotó: Svarsnig Judit

Fotó: Svarsnig Judit

Kapcsolódó Cikkek