2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Imádja gyönyörű duci feleségét Pierce Brosnan

Pierce Brosnan és felesége Hawaiion ünnepelte a színész 64. születésnapját. A szemtanúk szerint a pár békésen napozott, romantikázott a tengerparton, majd esténként gyertyafény mellett vacsoráztak.

Korábban sokan támadták Brosnant és feleségét, Keely Smitht, hogy nem egymáshoz valók az asszony súlyfeleslege miatt, míg a színészért nők milliói rajongtak. Ők azonban nem törődtek a fanyalgókkal, 23 év házasság után is friss szerelmesek módjára andalognak a tengerparton.

Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith /Fotó: Profimedia, SIPA USA

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe Goodman nem szégyelli a testét, és ezt előszeretettel tudatja is a világgal. A 24 éves brit valóságshow-sztár már többször kiállt amellett, hogy ne mondják meg a nőknek, hol, mikor és mit mutassanak meg magukból. Véleménye szerint egy nőt ne ítéljenek el azért, mert kirakja azt, amije van, sőt inkább legyen rá büszke.

 • Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán eredeti foglalkozása szerint orvos, ám már korai egyetemi évei alatt vonzódott a média, elsősorban a filmezés világa iránt. Számos rövidfilm és kisebb sikerek után idén januárban jelent meg első nagyjátékfilmje, a Parázs a szívnek, melynek vetítési jogát már tíz országba eladta.

 • Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Minden vasárnap két sztárvendéggel beszélget Kalmár Tibor műsorvezető a Sláger FM-en, legutóbb Básti Juli Kossuth-díjas színésznő és Döbrösi Laura sorozatszínésznő volt a vendége.