EUR: 307,55 Ft
CHF: 265,20 Ft
2017. október 21., szombat
Orsolya

Belföld VIII.kerület

Ingyen Wifi Józsefvárosban? Igen!

Józsefváros Önkormányzata a korábbi ígéreteihez híven, 2017 nyarán kiépíti köztéri Wifi hálózatát, melyet mindenki ingyenesen vehet majd igénybe.

A tervek szerint nyolc darab kültéri végpont kerül elhelyezésre. Józsefváros Önkormányzata most abban kéri az önök segítségét, hogy az alábbi linken található kérdőív kitöltésével jelölje meg, hogy mely tereken szeretné igénybe venni a szolgáltatást ezzel is hozzájárulva a hálózat kialakításának finomhangolásához.

A digitális kérdőív ITT érhető el!

Kapcsolódó Cikkek

  • A Fidesz nem támogatja az ukrán kormánypárt felvételét az Európai Néppártba

    A Fidesz nem támogatja az ukrán kormánypárt felvételét az Európai Néppártba

    A Fidesz mindaddig nem támogatja az ukrán kormánypárt felvételét az Európai Néppártba, amíg az ukrán oktatási törvény módosításával nem válik lehetővé a kisebbségi nyelvű oktatás lehetősége az óvodától az egyetemig – jelentette be Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

  • Újabb milliárdok Pest megyei óvodai fejlesztésekre

    Újabb milliárdok Pest megyei óvodai fejlesztésekre

    Óvodaépítésre és meglévő intézmények fejlesztésére fordíthatják a Pest megyei települések az újabb, hatmilliárd forint keretösszegű támogatást, amely a hazai forrású, 80 milliárd forintos Pest megyei program része – mondta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár a szombati Magyar Időkben.