2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb Miskolc

Ismét megteltek a pincék, élet költözött a Kisavasra

Több százan keresték fel a történelmi Avas borospincéit a hatodik alkalommal megrendezett Avasi Borangoláson.

Hatodik alkalommal rendezték meg az Avasi Borangolást – fotó: Facebook / Lokál

Idén több mint 35 pince és közel 60 elismert borász várta a látogatókat a VI. Borangoláson, ahol megkóstolhattuk többek között a Tokaji, Egri, Balatoni, Szekszárdi, Móri, Bükki, Soproni és Villányi borvidék legkiválóbb borait. A minőségi borok mellett jó zene és finom ételek is várták a látogatókat, a rendezvény záróakkordjaként pedig a P. Mobil adott fergeteges hangulatú koncertet az avasi kilátó lábánál szombat este.


Jó borból nem volt hiány – fotó: Facebook / Lokál

A Miskolczi Borbarátok Társasága Egyesület hatodik alkalommal rendezte meg ezt a különleges hangulatú bor- és gasztronómiai fesztivált a történelmi Avason. A kétnapos rendezvény alatt ismét megteltek borangolókkal a hétköznaponként üres utcák.

Kapcsolódó Cikkek

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.