EUR: 324,09 Ft
CHF: 281,12 Ft
2018. június 19., kedd
Gyárfás

Egyéb XIX.kerület

Ismét Wekerlén tartották a Székelykapu Napokat

Már tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Wekerlei Székelykapu Napokat. A háromnapos programsorozat a Magyar Kollégium Kulturális Egyesület, a Wekerlei Futóklub és a Wekerlei Társaskör összefogásában, a kispesti önkormányzat támogatásával jöhetett létre.

A Kós Károly téren három napig tartott az esemény, ahol a színpadon a helyi iskolák és óvodák tehetségei mutatták meg tudásukat. A gyerekek víz ihlette játékokkal ismerkedhettek meg és kézműves-foglalkozásokon vehettek részt a hétvégén. Vasárnap délelőtt rendezték meg a XV. Wekerlei Székelykapu Futást, majd egész napos piknik várta a helyieket.

Mindenki megtalálta a kedvencét
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kellemes kikapcsolódás volt az egész családnak
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.

 • Táborozást nyertek a betűfalók

  Táborozást nyertek a betűfalók

  Június elején tartották a Hahó, könyvtár(s)ak! című megyei olvasásnépszerűsítő játék szóbeli döntőjét, ahol kiderült, ki vehet részt a teljesen ingyenes, színes programokkal teli egyhetes táborban.