2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb XIX.kerület

Ismét Wekerlén tartották a Székelykapu Napokat

Már tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Wekerlei Székelykapu Napokat. A háromnapos programsorozat a Magyar Kollégium Kulturális Egyesület, a Wekerlei Futóklub és a Wekerlei Társaskör összefogásában, a kispesti önkormányzat támogatásával jöhetett létre.

A Kós Károly téren három napig tartott az esemény, ahol a színpadon a helyi iskolák és óvodák tehetségei mutatták meg tudásukat. A gyerekek víz ihlette játékokkal ismerkedhettek meg és kézműves-foglalkozásokon vehettek részt a hétvégén. Vasárnap délelőtt rendezték meg a XV. Wekerlei Székelykapu Futást, majd egész napos piknik várta a helyieket.

Mindenki megtalálta a kedvencét
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kellemes kikapcsolódás volt az egész családnak
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.