2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Janicsák Veca szexi autószerelő lett

A Nagy Duett vasárnapi adásában a hosszú comboké és a maguktól kigombolódó blúzoké volt a főszerep. Janicsák Veca pedig új, igazán belevaló, szexi oldalát mutatta meg. – Ha ilyen autószerelőhöz vihetném az autómat, akkor is azt mondanám, hogy baja van a kocsinak, ha épp nincs – mondta Kasza Tibi A Nagy Duett vasárnapi adásában Janicsák Vecának, miután egyik pillanatról a másikra lekapta magáról a szerelőoverált Sinom Kornéllal közös produkciójában. Veca az est folyamán először mutatta meg szexi, vadóc énjét. Az est folyamán a második produkcióban pedig a blúza magától kigombolódott. A műsortól végül Ábrahám Edit és Vastag Csaba vett búcsút.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe Goodman nem szégyelli a testét, és ezt előszeretettel tudatja is a világgal. A 24 éves brit valóságshow-sztár már többször kiállt amellett, hogy ne mondják meg a nőknek, hol, mikor és mit mutassanak meg magukból. Véleménye szerint egy nőt ne ítéljenek el azért, mert kirakja azt, amije van, sőt inkább legyen rá büszke.

 • Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán eredeti foglalkozása szerint orvos, ám már korai egyetemi évei alatt vonzódott a média, elsősorban a filmezés világa iránt. Számos rövidfilm és kisebb sikerek után idén januárban jelent meg első nagyjátékfilmje, a Parázs a szívnek, melynek vetítési jogát már tíz országba eladta.

 • Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Minden vasárnap két sztárvendéggel beszélget Kalmár Tibor műsorvezető a Sláger FM-en, legutóbb Básti Juli Kossuth-díjas színésznő és Döbrösi Laura sorozatszínésznő volt a vendége.