EUR: 326,43 Ft
CHF: 283,45 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb Nagykanizsa

Jöhet az NB III?

Ebben a kiírásban az utolsó hazai bajnoki meccsére készül az UFC Nagykanizsa a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A szurkolók, más megközelítésben is, abban bíznak, hogy a szombati, a sereghajtó Türje elleni parti tényleg az utolsó lesz a „megye egyben”.

A Kanizsa legutóbb a Cesztreget múlta felül idegenben (1-2), s ezzel továbbra is három ponttal vezet a legfőbb rivális Csács előtt. A biztos aranyéremhez már „csak” két siker hiányzik, a Türje elleni kötelező, és a zárófordulóban a bronzéremre még mindig esélyes – jelenleg 5. – Szepetnek otthonában, a dél-zalai rangadón. Amennyiben ezt teljesítik Gombos Zsolt tanítványai, akkor jöhet az osztályozó, ősztől pedig az NB III.

Boros Zoltán (pirosban) kőkemény védőmunkája is kell a remélt győzelmekhez (Fotó: Gergely Szilárd)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.