EUR: 307,40 Ft
CHF: 281,73 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Belföld

Juhász Péter hazudott

Idő előtt örült Juhász Péter, amikor azzal hencegett, hogy tucatnyi pert nyert meg a TV2-vel szemben. Egy múlt heti ítélet ugyanis jogerősen kimondta, hogy a csatorna jogosan állította, hogy az Együtt elnöke Portik Tamásnak dolgozik, az ő embere és hogy rendszeresen összejátszott az elítélt bűnözővel – írta az Origo.

Juhász Péter óriás hírverést igyekszik csapni, ha úgy érzi, valahol egy bírósági ügyben neki adnak igazat, ugyanakkor gyakorló politikusként azzal is tisztában kellett lennie, hogy egy nem jogerős ítélet birtokában szemenszedett hazugságot fogalmazott meg, amikor tavaly december 13-án Facebook-videójában azt állította:

– Teljes joggal állítható, hogy hazudott mind az a bűnöző, aki a TV2-nek nyilatkozott, mind az, aki bármi mást állított – hazudott már akkor is Juhász, a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletéről. Az Origo most felidézte a Fővárosi Ítélőtábla május 11-i, jogerős végzését (lásd keretes írásunkat). – Mindez tehát azt jelenti, hogy Juhász Péter korán örült, amikor azt híresztelte, hogy több pert is megnyert a TV2-vel szemben – írja a lap.

Fotó: Lokál

A TV2 Tények című műsora kiemelte, hogy „Juhászról most a bíróság jogerősen kimondta: hiába tagadta, bebizonyosodott, hogy az ismert bűnözőnek, Portik Tamásnak dolgozott, régóta tett neki szívességeket, tehát Portik Tamás embere volt és Portik Tamással összejátszott”. Hozzáteszik: a politikus nem mondott igazat arról sem, hogy hány helyreigazítási pert nyert a csatorna ellen.

Fotó: Csudai Sándor

– Még korábban azt állította, 17 ilyen ügyet nyert a TV2-vel szemben, a valóságban két ilyen pere volt folyamatban a csatornával, ezek közül egyben született jogerős ítélet és ebben az esetben a bíróság több állításunkat is jogerősen igazolta – hangzott el a Tényekben.

Az Együtt elnökéről jogerősen kimondható, hogy:

– Juhász Péter Portik Tamásnak dolgozik

– Juhász Péter régóta tesz szívességeket Portik Tamásnak

– Juhász Péter Portik Tamás volt testőrével akarta szétverni az 1956-os forradalom hatvanadik évfordulójára szervezett megemlékezést

– Juhász Péter Portik Tamás embere

– Juhász Péter Portik Tamással rendszeresen összejátszik

– Juhász Péternek Portik Tamás feladatokat ad

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb szoci érintettség a metróbotrányban

  Újabb szoci érintettség a metróbotrányban

  Tüttő Kata a 4-es metró körüli beruházásokat felügyelő korábbi tenderbizottság szocialista tagja lehetett az, akin keresztül Demszky Gábor és a főváros korábbi SZDSZ-MSZP vezetése nyomást gyakorolhatott a BKV vezetőségére – írja a 888.

 • Feladta! Klein Dávid visszafordult!

  Feladta! Klein Dávid visszafordult!

  Suhajda Szilárd után Klein Dávid is visszafordult a Mount Everestről a 8848 méteres csúcs elérése nélkül – tájékoztatta a vállalkozás sajtóreferense péntek reggel az MTI-t.

 • Minden orvosi rendelő megújul Miskolcon

  Minden orvosi rendelő megújul Miskolcon

  Valamennyi önkormányzati tulajdonú orvosi rendelőjét felújítja Miskolc 2020-ig, ez 59 felnőtt, 30 gyermekorvosi, és 41 védőnői körzetet érint, a beruházásokra összesen csaknem 1,7 milliárd forintot költenek – közölte a polgármesteri hivatal az MTI-vel.

 • Jó tudni! Csendrendeletet a IX. kerületben

  Jó tudni! Csendrendeletet a IX. kerületben

  A ferencvárosi képviselő-testület elfogadta a IX. kerületi szórakozóhelyeket szabályozó rendeletet, amely szerint azok vasárnaptól csütörtökig 23 óráig, pénteken és szombaton éjfélig lehetnek nyitva – írta a Magyar Nemzet pénteki számában.