EUR: 308,10 Ft
CHF: 266,24 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Belföld

Kedden nem lehet panaszunk az időjárásra

Hétfőn estig még a sok napsütés mellett a Duna és a Tisza közötti sávban és a Tiszántúl déli részén több gomolyfelhőre, és helyenként záporesőre, illetve egy-egy zivatarra is számítani lehet.

Éjszaka nyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és hajnaltól kezdődően a Dunántúlon és az ország középső harmadában egyre többfelé várható zápor, zivatar, napközben a Tiszántúlon csak kevés helyen eshet. Hétfőn az északkeleti szelet az Alföldön még élénk, időnként erős széllökések is kísérik, majd ott estére mérséklődik a légmozgás. Emellett zivatarok környékén is számítani kell átmeneti szélerősödésre, viharos széllökésekre.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 22 és 28 fok között alakul, keleten lesz a melegebb.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem engedünk a 48-ból

    Nem engedünk a 48-ból

    A magyar az furfangos, ravasz, nem szeret veszíteni és éppen ezért felettébb találékony. Ezért a magyaron kiigazodni nagyon-nagyon keveseknek sikerül csupán.

  • Beköltözik az egyetem

    Beköltözik az egyetem

    Hamarosan az Olajág Otthonok lakói is akadémiai hallgatókká válhatnak, a Zsigmond Király Egyetem előadói ugyanis itt is elindítják az Idősek Akadémiája előadás-sorozatát.