2018. július 18., szerda
Frigyes

Extra

Kiderült! Ezért mondott fel Gundel Takács Gábor

A népszerű tévés nem tudott előrébb lépni a Magyar Televízió sportosztályán, ezért 1995-ben felmondott, egy évvel az olimpia előtt.

Gundel Takács Gábor az Arckép című műsorban beszélt karrierjéről életútjáról. Azt is elárulta, hogy akkori döntésének Vitray Tamás volt az oka.


Szépen, lassan haladtam előre a pályámon {…}, az ember úgy keresgélte, hogy akkor oké, melyik lenne az ő sportága. {…} Hol ebbe ugrottam bele, hol abba ugrottam bele, egy ideig nagyon érdekes volt és nagyon jó volt. De egy pont után szerettem volna egy saját sportágat. {…} Erre nem adott lehetőséget. Azt mondtam neki, hogy én ezt így gondolom és szeretnék tovább lépni, de nem tudok. Ő erre ezt mondta, hogy ő meg azt gondolja, hogy én a képességeimnek megfelelő feladatokat látok el. Ezt a mondatot sose fogom elfelejteni – emlékezett vissza Gundel Takács Gábor, aki azt is bevallotta, hogy ez bizony fájt neki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Túl szexi nagyi – Fotók!

  Túl szexi nagyi – Fotók!

  Hosszú szőke hajzuhatag, bomba test – Gina Stewartról azt hihetnénk, hogy egy fiatal modell, aki szexi képeivel szeretne bekerülni a divatszakmába.

 • Megnősül a 65 éves Hasselhoff

  Megnősül a 65 éves Hasselhoff

  A 65 éves David Hasselhoff harmadszor is „igába hajtja a fejét”. A Knight Rider és a Baywatch sztárja két hét múlva feleségül veszi 28 évvel fiatalabb modell barátnőjét, a 37 éves Hayley Robertst.

 • Tengerparton nyaralnak a magyar sztárok

  Tengerparton nyaralnak a magyar sztárok

  A magyar hírességek is bevették a tengerpartokat, hogy kipihenjék az egész éves hajtást. Van, aki nagy családi nyaralást tervezett, más közösen romantikázik szerelmével vagy éppen a barátaival töltődik fel a világ különböző helyein.