EUR: 310,79 Ft
CHF: 265,61 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Extra

Kiderült! Ezért mondott fel Gundel Takács Gábor

A népszerű tévés nem tudott előrébb lépni a Magyar Televízió sportosztályán, ezért 1995-ben felmondott, egy évvel az olimpia előtt.

Gundel Takács Gábor az Arckép című műsorban beszélt karrierjéről életútjáról. Azt is elárulta, hogy akkori döntésének Vitray Tamás volt az oka.


Szépen, lassan haladtam előre a pályámon {…}, az ember úgy keresgélte, hogy akkor oké, melyik lenne az ő sportága. {…} Hol ebbe ugrottam bele, hol abba ugrottam bele, egy ideig nagyon érdekes volt és nagyon jó volt. De egy pont után szerettem volna egy saját sportágat. {…} Erre nem adott lehetőséget. Azt mondtam neki, hogy én ezt így gondolom és szeretnék tovább lépni, de nem tudok. Ő erre ezt mondta, hogy ő meg azt gondolja, hogy én a képességeimnek megfelelő feladatokat látok el. Ezt a mondatot sose fogom elfelejteni – emlékezett vissza Gundel Takács Gábor, aki azt is bevallotta, hogy ez bizony fájt neki.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.

  • Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Hetvenhat évesen, a Pi világnapján hunyt el Stephen Hawking, minden idők egyik legkiválóbb elméleti fizikusa. Élete nagy részét egy gyógyíthatatlan betegsége miatt saját teste fogságában töltötte, ám elméje mindeközben csúcssebességgel szárnyalt.