EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb

Kiengedték a kórházból a volt Forma-1-es pilótát

Elhagyta a kórházat Sébastien Bourdais korábbi Forma-1-es pilóta, aki szombaton súlyos balesetet szenvedett az 500 mérföldes indianapolisi autóverseny időmérő edzésén.

A francia pilóta egy fényképet tett ki szerdán Twitter-oldalára, melyen mankókkal áll a klinika előtt.


A 38 éves versenyző több mint 300 kilométer/órás sebességgel ütközött a falnak a legendás pályán. Miután kiszabadították a roncsból, a Metodista Kórházban megműtötték, mivel medencecsont- és csípőcsonttörést szenvedett.

Bourdais, aki 2008-ban és 2009-ben a Forma-1-es Torro Rosso csapat színeiben versenyzett, megnyerte az Indycar-sorozat első versenyét a Florida állambeli St. Petersburgben, és az Indy 500-on is az esélyesek közé tartozott. Jelenleg úgy tűnik, hogy vége a szezonjának, bár ő maga már közölte, alig várja, hogy visszaülhessen a volán mögé.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.