EUR: 309,22 Ft
CHF: 282,88 Ft
2017. június 29., csütörtök
Péter, Pál

Belföld

„Kifelejtette” vagyonából a 40 milliós lakását az Együtt korrupcióügyi szóvivője

A PestiSrácok.hu kiderítette: a IX. kerületi önkormányzat ellenzéki képviselője egy „csekély” 40 millió forintért vásárolt ingatlant hagyott ki a vagyonnyilatkozatából. Baranyi Krisztina azzal védekezett, törvényesen járt el, a portálunk által megkérdezett jogászok szerint viszont nem.

Tavaly november 30-án került széljegyre Baranyi Krisztina tulajdonjog-bejegyzés iránti kérelme a földhivatalban egy XX. kerületi, újépítésű lakópark egyik ingatlanjára – értesült a PestiSrácok.hu. Az Együtt ferencvárosi önkormányzati képviselője, aki egyúttal a párt korrupcióügyi szóvivője is, a Dunától karnyújtásnyira lévő, impozáns környezetben fekvő Dunaparti Lakóparkban jutott hozzá egy 74 négyzetméteres, kettő szobás plusz kettő félszobás, 15 négyzetméteres terasszal ellátott ingatlanhoz – derül ki a földhivatali nyilvántartásból.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Zöldítő jurta az óvodában

  Zöldítő jurta az óvodában

  A szekszárdi Gyermeklánc Óvoda udvarában egy jurta épült, benne az erdők világáról tartottak interaktív foglalkozást a gyerekeknek.

 • Babonás bajnokok

  Babonás bajnokok

  Rekordlétszámú résztevevő nevezett a hatodik alkalommal megrendezett különleges versengésre, melyen a kapusok öt rúgott gólig vagy öt percig tartó mérkőzéseken csaptak össze.

 • Egyéjszakás kaland

  Egyéjszakás kaland

  Sok érdekes programmal várta a múzeumok éjszakájának közönségét a szekszárdi Wosinsky Mór Megyei Múzeum.

 • Itt lesz a legtöbb diák rendőr

  Itt lesz a legtöbb diák rendőr

  Idén nyáron is találkozhatunk diák rendőrökkel, hiszen a Komárom-Esztergom megyei rendőr-kapitányság ebben az évben is elindította a Student Police programot.