EUR: 310,37 Ft
CHF: 270,78 Ft
2017. szeptember 26., kedd
Jusztina

Belföld

„Kifelejtette” vagyonából a 40 milliós lakását az Együtt korrupcióügyi szóvivője

A PestiSrácok.hu kiderítette: a IX. kerületi önkormányzat ellenzéki képviselője egy „csekély” 40 millió forintért vásárolt ingatlant hagyott ki a vagyonnyilatkozatából. Baranyi Krisztina azzal védekezett, törvényesen járt el, a portálunk által megkérdezett jogászok szerint viszont nem.

Tavaly november 30-án került széljegyre Baranyi Krisztina tulajdonjog-bejegyzés iránti kérelme a földhivatalban egy XX. kerületi, újépítésű lakópark egyik ingatlanjára – értesült a PestiSrácok.hu. Az Együtt ferencvárosi önkormányzati képviselője, aki egyúttal a párt korrupcióügyi szóvivője is, a Dunától karnyújtásnyira lévő, impozáns környezetben fekvő Dunaparti Lakóparkban jutott hozzá egy 74 négyzetméteres, kettő szobás plusz kettő félszobás, 15 négyzetméteres terasszal ellátott ingatlanhoz – derül ki a földhivatali nyilvántartásból.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Letolvajozzák Vonát a háta mögött

  Letolvajozzák Vonát a háta mögött

  Vona Gábor elleni lázadásról írt a Ripost múlt pénteken, miután korábban bejutottak a radikális Jobbik siófoki frakcióülésére. A lap szerint Vonát tolvajként emlegetik, amiért ellopta a párt lelkét, miközben Volner János frakcióvezető azért került partvonalra, mert a párt új Főnöke, Simicska Lajos nagyvállalkozó “buta rendőrnek” tartja.

 • A devizahiteleseken segített a kormány

  A devizahiteleseken segített a kormány

  Magyarországon 2002 után a szocialista kormány megszüntette a korábbi otthonteremtési rendszert. Ez a devizahitelezés felé terelte a magyar családokat, aminek eredményeként a lakossági devizahitelek összege több mint százszorosára emelkedett.

 • Amikor az ebédpénz visszajár

  Amikor az ebédpénz visszajár

  Több mint 3 millió forintos kötbért kénytelen fizetni a tömeges ételmérgezést okozó Gyermekmenza Kft. az óbudai önkormányzatnak, amit az megoszt a szülőkkel.