EUR: 304,33 Ft
CHF: 268,54 Ft
2017. augusztus 17., csütörtök
Jácint

Belföld

„Kifelejtette” vagyonából a 40 milliós lakását az Együtt korrupcióügyi szóvivője

A PestiSrácok.hu kiderítette: a IX. kerületi önkormányzat ellenzéki képviselője egy „csekély” 40 millió forintért vásárolt ingatlant hagyott ki a vagyonnyilatkozatából. Baranyi Krisztina azzal védekezett, törvényesen járt el, a portálunk által megkérdezett jogászok szerint viszont nem.

Tavaly november 30-án került széljegyre Baranyi Krisztina tulajdonjog-bejegyzés iránti kérelme a földhivatalban egy XX. kerületi, újépítésű lakópark egyik ingatlanjára – értesült a PestiSrácok.hu. Az Együtt ferencvárosi önkormányzati képviselője, aki egyúttal a párt korrupcióügyi szóvivője is, a Dunától karnyújtásnyira lévő, impozáns környezetben fekvő Dunaparti Lakóparkban jutott hozzá egy 74 négyzetméteres, kettő szobás plusz kettő félszobás, 15 négyzetméteres terasszal ellátott ingatlanhoz – derül ki a földhivatali nyilvántartásból.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Hullaszag terjeng a panelházban

    Hullaszag terjeng a panelházban

    Egy miskolci panelházban pár hónapja halt meg egy férfi és azóta is hullaszag terjeng az épületben, ráadásul már a rovarok is megjelentek.

  • Azonnal bezáratták a balatoni halsütödéket

    Azonnal bezáratták a balatoni halsütödéket

    A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) 13 halsütödét ellenőrzött a Balatonnál június utolsó hetében, több mint 160 mintán 700 laboratóriumi vizsgálatot is végeztek, számos szabálytalanságot és hiányosságot feltártak, 1,175 millió forint élelmiszerlánc felügyeleti bírságot szabtak ki – közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.