2018. január 18., csütörtök
Piroska

Belföld

Kistarcsai tragédia: nem bocsátanak meg Panni szülei

Meggyanúsította a rendőrség L. Renátát, aki szombat hajnalban Kistarcsán magára hagyta a felügyeletére bízott keresztlányát, Pannikát. Amikor a hároméves kislány felébredt, senkit nem talált a lakásban, és ezt követően a nyitva hagyott ablakon keresztül kizuhant a negyedik emeleti lakásból.

Szörnyű tragédia rázta meg a hétvégén Kistarcsát. Egy hároméves kislány kizuhant egy negyedik emeleti lakás ablakából. A pici még élt, amikor a munkából hazatérő szülei a ház tövében rátaláltak, de a kórházba szállítás után meghalt.


– Soha nem bocsátom meg Renátának, hogy magára hagyta a kislányomat. Pannika ma is élne, ha Renáta megvárja, amíg hazaérünk – mondta a Lokálnak Anasztázia, az elhunyt kislány édesanyja. A házaspár a tragédia után elköltözött Kistarcsáról, másik lakást keresnek, mert korábbi otthonukban minden a tragédiára emlékezteti őket. A gyászoló anya azt is fájlalja, hogy Renáta, akinek a gondjaira bízták kislányukat, őket okolja a balesetért.

– Renáta azért támad bennünket, mert van egy ötéves kisfia, akit nem akar elveszíteni – fakadt ki Adamecz Tamás, Pannika édesapja.


Száva Vince, a Magyarországi Nemzeti-Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesülete (ÉKE) elnöke a Lokálnak elmondta: a házaspár a pelenkagyárban dolgozott, ahol a férfi csoportvezető, felesége pedig a beosztottja volt.

– Úgy tudom, Panni dadája egy hónapja minden este ingyen vállalta a kislány felügyeletét. Azon a hajnalon a 6 óra 15 perckor induló HÉV-hez sietett, talán a kapkodás miatt hagyhatta nyitva az ablakot – vélte az ÉKE elnöke. Száva Vince leszögezte: a család Pannit a nyilvánosság kizárásával, szűk családi körben helyezi örök nyugalomra.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság korábban foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt indított nyomozást.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fellép a kormány Sorosék ellen

  Fellép a kormány Sorosék ellen

  Törvénycsomagot alkotott a kabinet a migráció szervezőivel szemben. Mint ismeretes Soros György és jól felépített és szervezett hálózata azon munkálkodik, hogy gyakorlatilag felső kvóta nélkül érkezzenek hazánkba is a migránsok.

 • Válságban a Momentum

  Válságban a Momentum

  Reményvesztett levelet írt a Momentum választmányi tagjainak Papp Gergő, aki decemberben nemcsak kommunikációs igazgatói posztjáról mondott le, de minden kapcsolatot megszakított a párttal.

 • Terry Black: Vona Gábor biszex, talán meleg is

  Terry Black: Vona Gábor biszex, talán meleg is

  Távol maradt a tegnapi bírósági tárgyalástól Vona Gábor. A Jobbik elnökét azért várták a Budapest Környéki Törvényszéken, hogy megcáfolja Terry Black és Amanda Elstak korábbi állításait, miszerint korábban az ő köreikbe járt és melegpartikon vett részt.