EUR: 324,96 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Belföld

Komoly fenyegetést jelent a Soros-hálózat a magyar emberekre

Mocskos, erőszakos kampányra az ellenzék és a Soros-szervezetek készülnek. Ők azok, akik a magyar embereket fenyegetik, ha a magyar kormány nem enged a nyomásgyakorlásnak és nem engedi be a migránsokat.

A Soros-hálózat emberei azok, akik rendre polgári elégedetlenségről, forró őszről, utcai akciókról beszélnek. Azt vallják, harcolni már nem törvényes eszközökkel kell, hanem “fel kell készülni a blokádokra, épületfoglalásokra, élőláncra”, és ehhez – saját bevallásuk szerint – már aktivistákat is toboroznak.


A magyar baloldal pedig nyilvánvalóan kész asszisztálni ehhez, mint ahogy a kerítés lebontásához, a migránsok betelepítéséhez, sőt, ahhoz is, hogy az Európai Parlament egy a magyar határra és rendőrökre támadó terroristát vegyen védelmébe – írta közleményében a Fidesz-frakció Sajtóosztálya Vadai Ágnes (DK) nyilatkozatára reagálva.

Kapcsolódó Cikkek

  • Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Több mint kétmillió számla érkezett az online számla tesztfelületére június 22-ig; a július 1-jén induló rendszer tehermentesíti a vállalkozásokat és növeli az államkassza bevételét is, a számlázó programok adóhivatalhoz történő bekötésével ugyanis évi 50 ezer milliárd forint összegű számlaforgalom válik láthatóvá és követhetővé az adóhatóság számára – hívta fel a figyelmet a Pénzügyminisztérium (PM) vasárnap.

  • Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Szent Adalbert-díjat kapott a főpolgármester. Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye kitüntetését Erdő Péter bíboros, prímás, érsek adta át Tarlós Istvánnak vasárnap Óbudán, a Szent Péter és Pál-templomban szentmise keretében.