EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb Szekszárd

Lovak vágtattak a forgalommal szemben az autópályán

Lovak vágtattak a forgalommal szemben az M6-os autópálya Tolna megyei szakaszán, kész csoda, hogy senkinek nem esett baja.

Egy paksi telepről tizenhárom ló szabadult el, az állatok valahogy felkeveredtek az autópályára a 117-es kilométernél, és a forgalommal szemben vágtattak – mondta el Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.


A hajmeresztő esetet egy gépkocsizó járőr észlelte. Egy rendőr a gépkocsijával megelőzte a vágtázó lovakat, majd előttük haladt, így szerencsére nem történt baleset. A rendőrség az autópálya bal pályatestének forgalmát közben a tengelici és szedresi csomópontnál lezárta. Kilenc lovat a tengelici csomópontnál letereltek az autópályáról, majd az érintett szakaszt átvizsgálták és további négyet találtak, amelyeket a dunaszentgyörgyi pihenőbe tereltek. Az állatok egy Paks közelében található telepről törtek ki, befogásukról a rendőrök a helyszínre érkező gazda közreműködésével gondoskodtak. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár nem keletkezett és a lovak sem sérültek meg.

Hajmeresztő jelenség volt
Olvasó által beküldött fotó

Az egyik paripa a befogása után. Jót futottak…
Fotó: police.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.