EUR: 308,10 Ft
CHF: 266,21 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Belföld

Ma délután is leszakad az ég

Szerdán sem ússzák meg szárazon a napot, akiknél délután nem lesz esernyő.

Erősen felhős lesz az ég, majd északnyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet. Több helyen várható zápor, zivatar, elsősorban a középső és keleti országrészben jégeső, felhőszakadás is lehet, majd egyre nagyobb területen megszűnik a csapadék – írja az Országos Meteorológiai Intézet.

Éjjel általában kevés lesz a felhő, de a Tiszántúlon és délnyugaton felhősebb tájak is lehetnek. Helyenként kisebb eső, zápor előfordulhat. A sokfelé megerősödő, a Dunántúlon néhol viharos északnyugati, északi szél éjszaka átmenetileg veszít erejéből. Zivatarhoz is társulhat viharos szélroham. Csütörtökön a Dunántúlon és északkeleten erős széllökések kísérhetik az északi szelet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között alakul. Késő estére 13, 19 fokra hűl le a levegő.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem engedünk a 48-ból

    Nem engedünk a 48-ból

    A magyar az furfangos, ravasz, nem szeret veszíteni és éppen ezért felettébb találékony. Ezért a magyaron kiigazodni nagyon-nagyon keveseknek sikerül csupán.

  • Beköltözik az egyetem

    Beköltözik az egyetem

    Hamarosan az Olajág Otthonok lakói is akadémiai hallgatókká válhatnak, a Zsigmond Király Egyetem előadói ugyanis itt is elindítják az Idősek Akadémiája előadás-sorozatát.