2018. január 18., csütörtök
Piroska

Belföld

Megvédte párttársa a trágárkodó jobbikost

Lukács László, a Jobbik országgyűlési képviselője elképesztő érveléssel védte meg frakciótársát, Szilágyi Györgyöt a parlament  törvényalkotási bizottságában – írja az Index.

Mint arról korábban a Lokál is írt, Szilágyi veréssel fenyegette meg Dömötör Csabát, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárát, aki a kormány nevében reagált a Jobbik napirend előtti felszólalására a bevándorlás és az alkotmánymódosítás ügyében. Ezt követően Szilágyi György az kiáltotta, hogy „gyere ki, úgy nyakon b.szlak, hogy leszáll a fejed”.


A csütörtöki bizottsági ülésen vita alakult ki a Jobbik képviselői és Balla György fideszes politikus között, a fideszes szóba hozta a jobbikos Szilágyi György hétfői bekiabálását is. Lukács László szerint párttársa csak „próbálta gyakorolni azt a szülői felügyeleti jogot, amit, úgy tűnik, Dömötör Csabával szemben korábban elmulasztottak”. A jobbikos szerint a hazugságért „legalább egy tasli, egy füles jár”.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Fellép a kormány Sorosék ellen

  Fellép a kormány Sorosék ellen

  Törvénycsomagot alkotott a kabinet a migráció szervezőivel szemben. Mint ismeretes Soros György és jól felépített és szervezett hálózata azon munkálkodik, hogy gyakorlatilag felső kvóta nélkül érkezzenek hazánkba is a migránsok.

 • Válságban a Momentum

  Válságban a Momentum

  Reményvesztett levelet írt a Momentum választmányi tagjainak Papp Gergő, aki decemberben nemcsak kommunikációs igazgatói posztjáról mondott le, de minden kapcsolatot megszakított a párttal.

 • Terry Black: Vona Gábor biszex, talán meleg is

  Terry Black: Vona Gábor biszex, talán meleg is

  Távol maradt a tegnapi bírósági tárgyalástól Vona Gábor. A Jobbik elnökét azért várták a Budapest Környéki Törvényszéken, hogy megcáfolja Terry Black és Amanda Elstak korábbi állításait, miszerint korábban az ő köreikbe járt és melegpartikon vett részt.