EUR: 307,98 Ft
CHF: 265,54 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Sport

Mehdi Benatia 2020-ig a Juventusé

A Juventus él opciós vételi jogával, és szerződteti a Bayern Münchentől kölcsönkapott labdarúgót, Mehdi Benatiát.

A torinói klub honlapján megjelent hírből az is kiderül, hogy a futballista 2020 nyaráig kötelezi el magát a Juventushoz.

Az olasz együttes tavaly hárommillió eurót (931 millió forintot) utalt át a bajoroknak Benatia kölcsönvételéért, a játékjog végleges megvételéért 17 millió eurót (5,27 milliárd forintot) fizet.

A 30 éves marokkói középhátvéd nem számít alapembernek a Juventusban, a szezonban tizennyolc tétmérkőzésen lépett eddig pályára.

Kapcsolódó Cikkek

  • Emlékezzünk a nagyokra!

    Emlékezzünk a nagyokra!

    Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.