EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb Debrecen

Mihálytól távolabb esett idén a vásár

A tavaszi nagyvásárt minden év május második teljes hétvégéjén, az őszit minden év október első teljes hétvégéjén rendezik a városban. Mivel idén az első hétvége nem volt teljes, bár a Mihály-naptól távolabb esett, a vásárt május 13–14-én tartották meg. A rendezvényen közel hatszáz árus várta az érdeklődőket.

A magyar vásárok elengedhetetlen kelléke a kürtőskalács

A bohóc lufihajtogatással szórakoztatta a vásár látogatóit

Finom falatokban nem volt hiány

Ebben az évben is rengetegen kilátogattak a vásárra

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.