EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Belföld

Minden pénzzel elszámolt a tanár

Közleményt adott ki a Szemerések a Szemeréért Alapítvány kuratóriumi tagja, amelyben azt állítja, minden pénzzel elszámolt.

A HVG.hu saját információra hivatkozva arról számolt be, hogy eltűnt egy V. kerületi általános iskola és gimnázium alapítványának pénze, amit a szülők adtak össze a gyerekeik táborozására, kirándulásra, tanulmányi jutalmakra.


A várható botrány miatt névtelenséget kérő, iskolához közeli forrásaink szerint a milliós összeg eltüntetéséért az intézmény egyik tanárának, K. Andrásnak van köze” – írja többek között a lap.

Ezzel szemben Király András az alábbi közleményt adta ki:

“Nyilatkozat:

Tisztelt Szerkesztőség! Alulírott Király András ezennel közlöm Önökkel, hogy a mai nap megjelent cikkükben valótlanságot állítanak rólam. Az igazság az, hogy hogy a Szemerések a Szemeréért Alapítvány kuratóriumi tagságomról lemondtam és a házi pénztárban lévő pénzekkel elszámoltam. Kérem, hogy a jövőben valótlan állítások közzétételétől tartózkodni szíveskedjen.

Üdvözlettel: Király András”

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapesten tárgyalt Orbán Viktorral Donald Tusk

  Budapesten tárgyalt Orbán Viktorral Donald Tusk

  A jövő heti EU-csúcs előkészítése keretében Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke felkereste hivatalában Orbán Viktor miniszterelnököt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

 • Szijjártó: Nem csorbulhatnak a kárpátaljai magyar közösség jogai

  Szijjártó: Nem csorbulhatnak a kárpátaljai magyar közösség jogai

  A jó magyar-ukrán kapcsolatokban “vagyunk érdekeltek, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Kárpátalján élő magyar nemzeti közösség jogai semmilyen formában se csorbulhassanak” – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken az Ungvárhoz közeli Alsószlatina gyógyüdülőhelyen.

 • Kukában landoltak a szemetesek!

  Kukában landoltak a szemetesek!

  Nem akármilyen szelfivel rukkoltak elő az FKF munkatársai, akik jelentkeztek a Meglepkék Legőrültebb Brigád elnevezésű felhívására.

 • Változik az Eurojackpot ára

  Változik az Eurojackpot ára

  A Szerencsejáték Zrt. közleményben tudatta, hogy az Eurojackpot alapjátékának ára az elmúlt hét euró árfolyam-változása miatt a Részvételi Szabályzat értelmében 2018.