EUR: 307,55 Ft
CHF: 265,20 Ft
2017. október 22., vasárnap
Előd

Belföld

„Missziónk az egészségmegőrzés”

Ökrösi Leventét, a Wellness Eszközök Üzlet Kft. ügyvezetőjét kérdeztük a Lónyay utca 18/A alatt található, közérzetjavító és wellnesstermékeket forgalmazó üzlet termékeiről, elégedett vásárlóiról és terveiről.

– Milyen típusú termékekkel, szolgáltatásokkal segíthetik az emberek mindennapjait?

– Büszkén kijelenthetjük, hogy mára már több mint 40-fajta termékkel állunk vásárlóink  rendelkezésére. Termékeink, eszközeink saját márkás, prémium kategóriás közérzetjavító és wellnesseszközök, amelyek eredményesen segíthetik vitalitásunk fenntartását. A PRESTIGE üzletben lehetőség nyílik arra, hogy egy orvosi diagnózisnak nem minősülő testállapot-felmérő tesztet végezzünk, ezáltal javasolni tudjuk vásárlóinknak a véleményünk szerint legalkalmasabb wellnesskészüléket, -eszközt. A cégünknél végzett testállapot-felmérő teszt díjtalan.

(Fotó: Keresztesi Balázs)

– Mit gondolnak, miért vannak a legtöbb elégedett ügyféllel rendelkező cégek között ezen a területen?

– Határozottan azt tudom mondani, hogy az őszinteség és a hivatástudat az, ami megkülönböztet minket másoktól. Mi nem vagyunk orvosok vagy természetgyógyászok, nem diagnosztizálunk és nem gyógyítunk. Üzletünk nem orvosi rendelő, nem orvosi intézmény. Mi kizárólag az ügyfeleink, családtagjaink és a saját tapasztalatainkat tudjuk megosztani a vásárlóinkkal. Fokozottan figyelünk arra, hogy munkatársaink hivatásuknak érezzék embertárasaik megsegítését.

– Mik a terveik a jövőre nézve?

– Becsléseink szerint 2017 elejére körülbelül 1000 ügyfelünk számolt be pozitív tapasztalatokról. Célunk ennek a számnak a megsokszorozása! Missziónknak tekintjük azt, hogy országos és nemzetközi szinten felhívjuk a figyelmet egészségünk megőrzésének fontosságára.

Kapcsolódó Cikkek

 • A hősök emléke ma is fontos

  A hősök emléke ma is fontos

  A hősök emléke ma is fontos, a jóban és a küzdelemben is egyaránt osztozunk, hogy a megpróbáltatásokból végül megerősödve kerüljünk ki – emelte ki Schanda Tamás, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára Tallinnban, az 1956-os forradalom évfordulójára rendezett megemlékezésen a tárca vasárnapi közleménye szerint.

 • Fidesz: Szanyi megnyilvánulása megdöbbentő és botrányos

  Fidesz: Szanyi megnyilvánulása megdöbbentő és botrányos

  Megdöbbentőnek és botrányosnak tartja a Fidesz a szocialista Szanyi Tibor megnyilvánulását; az MSZP európai parlamenti képviselője ” ‘Ünnephez’ közeledvén” felvezetéssel a közösségi oldalán tett közzé egy fényképet, amely egy, a Köztársaság téri pártszékház ostromakor megkínzott és lábánál fellógatott embert ábrázol.

 • Trócsányi: Ma is ugyanazok az értékek fontosak, mint 1956-ban

  Trócsányi: Ma is ugyanazok az értékek fontosak, mint 1956-ban

  A körülmények változnak, de az igazi értékek állandóak, és ezek szükségesek a sikerhez és megbecsüléshez minden nemzet, így a magyarság számára a harmadik évezred elején is – mondta Trócsányi László igazságügy-miniszter az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére a Műegyetemi emlékműnél tartott ünnepségen vasárnap.