2018. január 18., csütörtök
Piroska

Külföld

Nagykövetet kergetett meg egy vaddisznó

Leigh Turner brit nagykövet egy esős délután úgy döntött, nem ül a négy fal között és a rossz időjárás ellenére elindult sétálni egy Bécs közelében lévő parkba.

Néhány kilométer megtétele után észrevette, hogy vaddisznók csörtetnek el mellette, majd a park egy erdősebb részéhez érve egy újabb kondába botlott. Turner megpróbált csendben odébbállni, ám ezt az egyik vaddisznó nem nézte jó szemmel és a nagykövetre rontott. A politikus azonnal futásnak eredt, de csak egy fára felmászva tudta elkerülni a felöklelést, aztán fél órát gubbasztott a magasban, mire hazaindulhatott.

Kapcsolódó Cikkek

  • Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    A Bridgtonban élő póni olyan betegséggel küzd ami nagyon kevés fajtársát érinti. Richard a ló pénisze teljesen elrákosodott. Ahhoz, hogy megmentsék az állat életét online gyűjtésbe kezdtek gondozói, hogy elég pénzt szerezzenek az állat műtétjére, ami során új hímvesszőt kapna a beteg testrésze helyett.

  • Egyre több színész határolódik el Woody Allentől

    Egyre több színész határolódik el Woody Allentől

    Egyre több amerikai színész, többek közt Rebecca Hall, Greta Gerwig, Ellen Page, határolódik el Woody Allentől és legújabb filmjétől a rendező elleni évtizedekkel ezelőtti gyermekmolesztálási vádak felelevenítése nyomán.