EUR: 308,10 Ft
CHF: 266,21 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Belföld

Nem zavarja az ellenzéket az erőszakos fenyegetés

Szilágyi Györgynek egyhavi tiszteletdíjáról kellett volna lemondania, ha a házbizottság rendkívüli ülésén minden frakció képviselője elfogadja Kövér László javaslatát. 

Mint arról beszámoltunk a jobbikos politikus hétfő délután a parlamentben trágár módon erőszakkal fenyegette meg Dömötör Csaba államtitkárt.

Gyere ki, úgy nyakon b.szlak, hogy leszáll a fejed” – mondta Szilágyi Dömötör Csabának.

A Magyar Idők most arról számolt be, Szilágyi György egyhavi tiszteletdíjának megvonását javasolta csütörtökön Kövér László házelnök a házbizottság rendkívüli ülésén, ahol a jobbikos képviselő veréssel fenyegetését vették napirendre.

Az ülésen részt vevő Vejkey Imre, a KDNP frakcióvezető-helyettese lapunknak elmondta: Kövér László előterjesztését az ellenzéki frakciók (MSZP, Jobbik, LMP) képviselői nem fogadták el, így a házelnök legfeljebb két héten belül egyedül hoz döntést a tiszteletdíj megvonásáról – írja a lap.

Ezek a cikkek is érdekelhetik:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem engedünk a 48-ból

    Nem engedünk a 48-ból

    A magyar az furfangos, ravasz, nem szeret veszíteni és éppen ezért felettébb találékony. Ezért a magyaron kiigazodni nagyon-nagyon keveseknek sikerül csupán.

  • Beköltözik az egyetem

    Beköltözik az egyetem

    Hamarosan az Olajág Otthonok lakói is akadémiai hallgatókká válhatnak, a Zsigmond Király Egyetem előadói ugyanis itt is elindítják az Idősek Akadémiája előadás-sorozatát.