EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Belföld

Nem zavarja az ellenzéket az erőszakos fenyegetés

Szilágyi Györgynek egyhavi tiszteletdíjáról kellett volna lemondania, ha a házbizottság rendkívüli ülésén minden frakció képviselője elfogadja Kövér László javaslatát. 

Mint arról beszámoltunk a jobbikos politikus hétfő délután a parlamentben trágár módon erőszakkal fenyegette meg Dömötör Csaba államtitkárt.


Gyere ki, úgy nyakon b.szlak, hogy leszáll a fejed” – mondta Szilágyi Dömötör Csabának.

A Magyar Idők most arról számolt be, Szilágyi György egyhavi tiszteletdíjának megvonását javasolta csütörtökön Kövér László házelnök a házbizottság rendkívüli ülésén, ahol a jobbikos képviselő veréssel fenyegetését vették napirendre.


Az ülésen részt vevő Vejkey Imre, a KDNP frakcióvezető-helyettese lapunknak elmondta: Kövér László előterjesztését az ellenzéki frakciók (MSZP, Jobbik, LMP) képviselői nem fogadták el, így a házelnök legfeljebb két héten belül egyedül hoz döntést a tiszteletdíj megvonásáról – írja a lap.

Ezek a cikkek is érdekelhetik:

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapesten tárgyalt Orbán Viktorral Donald Tusk

  Budapesten tárgyalt Orbán Viktorral Donald Tusk

  A jövő heti EU-csúcs előkészítése keretében Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke felkereste hivatalában Orbán Viktor miniszterelnököt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

 • Szijjártó: Nem csorbulhatnak a kárpátaljai magyar közösség jogai

  Szijjártó: Nem csorbulhatnak a kárpátaljai magyar közösség jogai

  A jó magyar-ukrán kapcsolatokban “vagyunk érdekeltek, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Kárpátalján élő magyar nemzeti közösség jogai semmilyen formában se csorbulhassanak” – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken az Ungvárhoz közeli Alsószlatina gyógyüdülőhelyen.

 • Kukában landoltak a szemetesek!

  Kukában landoltak a szemetesek!

  Nem akármilyen szelfivel rukkoltak elő az FKF munkatársai, akik jelentkeztek a Meglepkék Legőrültebb Brigád elnevezésű felhívására.

 • Változik az Eurojackpot ára

  Változik az Eurojackpot ára

  A Szerencsejáték Zrt. közleményben tudatta, hogy az Eurojackpot alapjátékának ára az elmúlt hét euró árfolyam-változása miatt a Részvételi Szabályzat értelmében 2018.