EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Belföld

Németh Szilárd: Elképesztő, hogy mártírt akarnak csinálni a terrorizmusért elítélt migránsból

Németh Szilárd szerint mártírt akarnak csinálni a magyar bíróság által terrorizmusért elítélt migránsból, ami elképesztő.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese kedd reggel a TV2 Mokka című műsorában a Magyarország elleni európai parlamenti határozat kapcsán úgy fogalmazott: “egy terrorcselekményért elítélt embert felmenteni, és azt mondani, hogy a bíróság gyanús körülmények között hozta meg az ítéletét, és gyakorlatilag egy mártírt akarnak ebből az emberből csinálni, ez elképesztő”. Kíváncsiak arra, hogy a terrorizmus elleni küzdelem miatt életre hívott nemzetközi szervezetek mit szólnak ehhez – jegyezte meg.


Németh Szilárd beszélt arról is, hogy szerinte valamilyen egyesség lesz Botka László szocialista miniszterelnök-jelölt és Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke között. A kormánypárti politikus úgy látja, jelenleg egy pozícióharc folyik, és legutóbb odáig jutottak, hogy a nemzetbiztonsági bizottságot, a titkosszolgálatokat is használták volna egymás ellen.

Megjegyezte azt is, hogy a két ellenzéki politikus soha nem támogatta a határzárat. Nekik “lediktálta Soros György, hogy mit kell tenniük” – fogalmazott Németh Szilárd.

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapesten tárgyalt Orbán Viktorral Donald Tusk

  Budapesten tárgyalt Orbán Viktorral Donald Tusk

  A jövő heti EU-csúcs előkészítése keretében Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke felkereste hivatalában Orbán Viktor miniszterelnököt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

 • Szijjártó: Nem csorbulhatnak a kárpátaljai magyar közösség jogai

  Szijjártó: Nem csorbulhatnak a kárpátaljai magyar közösség jogai

  A jó magyar-ukrán kapcsolatokban “vagyunk érdekeltek, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Kárpátalján élő magyar nemzeti közösség jogai semmilyen formában se csorbulhassanak” – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken az Ungvárhoz közeli Alsószlatina gyógyüdülőhelyen.

 • Kukában landoltak a szemetesek!

  Kukában landoltak a szemetesek!

  Nem akármilyen szelfivel rukkoltak elő az FKF munkatársai, akik jelentkeztek a Meglepkék Legőrültebb Brigád elnevezésű felhívására.

 • Változik az Eurojackpot ára

  Változik az Eurojackpot ára

  A Szerencsejáték Zrt. közleményben tudatta, hogy az Eurojackpot alapjátékának ára az elmúlt hét euró árfolyam-változása miatt a Részvételi Szabályzat értelmében 2018.