EUR: 326,43 Ft
CHF: 283,45 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Extra

Norbi: Zsuzsit használtam, Diát szeretem

Hárommillió forintot nyert és állítása szerint megtalálta élete szerelmét az Exek az édenben egyik győztese, Norbi. Sokak megdöbbenésére azonban sem Zsuzsával, sem Bernivel, hanem a műsor elején kieső, szexmániás Diával jött össze.

Véget ért a VIASAT3 műsora, az Exek az édenben. A döntőbe jutott játékosok megdöbbentek azon, hogy a korábban kiesett szereplők dönthették el, ki vigye haza a fődíjat. A győztes pár végül Norbi és Berni lett, akik hatmillió forinttal jöhettek haza Baliról. Ehhez az kellett, hogy Norbi sértett exe, Zsuzsi is rájuk szavazzon. A fiatal lány azt mondta, hogy a megaláztatások ellenére exe családja miatt szeretné, ha Norbi nyerne.


A győztesek pedig elosztották az összeget. A történet itt azonban még nem ért véget, mert itthon már sem Berninek, sem Zsuzsinak nem volt esélye Norbinál. Ő ugyanis alig várta, hogy újra találkozhasson a műsor korábbi kiesőjével, Diával, akinek papírja van arról, hogy szexmániás és gyengéje a tetoválás, a borosta és az ing. Utóbbival kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy ha egy pasin ing van, akkor felőle még nézhet ki „retkül” is a kiválasztott férfi, az sem érdekli. Norbi úgy érzi, hogy számára Dia az igazi nő, aki amióta itthon van, folyamatosan bizonyítja, hogy valóban szexmániás. A pár össze is költözött.

– Diával képzelem el a jövőt! Ez egyértelmű. Amióta itthon vagyunk, együtt is élünk. 16 évesen voltam utoljára ilyen szerelmes. Nyilván tiszteletben tartom, hogy nem szeretné, ha bármelyik exemmel is beszélgetnék, de nem akarok senkivel sem rosszban lenni. Zsuzsi biztos haragszik, hiszen négy éven át szerelmes volt belém, én azonban sosem tápláltam iránta igazi érzelmeket, csak használtam, amikor szükségem volt rá. Tudtam, hogy a játékot úgy lehet továbbvinni, ha mindent megteszek annak érdekében, hogy elhitessem vele, minden rendben van kettőnkkel. Bernivel pedig mindketten tudjuk, hogy megvan köztünk a szikra, de én Dia mellett vagyok boldog. Azért, hogy nyerjek, át kellett verni egy-két embert  tette hozzá Norbi, aki édesapjának szeretné adni nyereménye nagy részét.


Diának sikerült meghódítani Norbit (fotó: VIASAT3)

Kapcsolódó Cikkek