EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb Szekszárd

Online lehet a kéményseprést intézni

Május tizedike óta működik a katasztrófavédelem kéményseprőipari honlapjának megújított online ügyintézési felülete. Az átalakítással és fejlesztéssel egyszerűbbé és gyorsabbá válik az időpontfoglalás és megrendelés folyamata. A katasztrófavédelem ügyfelei várhatóan az eddiginél is nagyobb számban használják majd a területi és időkorlátok nélkül működő honlap ügyfélszolgálati oldalát.

A kéményseprő-ügyfélszolgálatra idén április végéig beérkezett 8500 levél és e-mail hetven százaléka – körülbelül hatezer levél – az elmaradt sormunka pótlására irányuló időpont-egyeztetési kérelem vagy megrendelés volt. Amennyiben a tervezett sormunka a lakosokkal értesítők útján tudatott első és második időpontban is meghiúsul, a kéményseprőipari szerv és az ingatlan használója harmadik időpontban állapodik meg. Ennek a harmadik kiszállásnak az időpontját van lehetőségük a katasztrófavédelem ellátási területén élőknek online, az Időpontfoglalás nevű űrlap kitöltésével és elküldésével megválasztani.


A kéményseprők honlapjának ügyfélszolgálati oldala: www.kemenysepres.katasztrofavedelem.hu/ugyfelszolgalat.

Könnyebb lesz az időpontegyeztetés a kéményseprőkkel
Fotó: Fazekas Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.