2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Egyéb Szombathely

Öregbítik Szombathely sporthírnevét

Dévai Boglárkát, a kolozsvári tornász Európa-bajnokság bronzérmesét és ifj. Veréb Istvánt, a szerbiai birkózó Európa-bajnokság bronzérmesét fogadta dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere és Koczka Tibor alpolgármester a városházán.

A Szombathelyi Sportiskola tornászától szenzációs a harmadik hely, a szombathelyi tornasport eddigi legnagyobb sikere ez. A Haladás VSE szabadfogású, 86 kilogrammos válogatottja utoljára két évvel ezelőtt vívott bronzmérkőzést kontinensviadalon, és legutóbb 2014-ben állhatott dobogóra Európa-bajnokságon. A városvezetők emléklapot adtak át, valamint pénzjutalomban részesítették a kiváló sportolókat.

A város büszke a sportolóira Fotó: szombathely.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.

 • Táborozást nyertek a betűfalók

  Táborozást nyertek a betűfalók

  Június elején tartották a Hahó, könyvtár(s)ak! című megyei olvasásnépszerűsítő játék szóbeli döntőjét, ahol kiderült, ki vehet részt a teljesen ingyenes, színes programokkal teli egyhetes táborban.