EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Pamela Anderson újra Baywatch-lány lesz

Hiába jár az ötvenedik életévében a huszadik század egyik legnagyobb szexszimbóluma, Pamela Anderson, képtelen megöregedni. A Baywatch sztárját most az egykor legendás sorozatról készülő műsor premierjén kapták lencsevégre, és egyszerűen káprázatosan festett csillogó, ezüst ruhájában, gigadekoltázsával. Bár voltak mélypontjai az elmúlt években, most újra a régi formáját hozza, amit kétségkívül genetikájának, no meg az ügyes kezű orvosainak is köszönhet.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.