EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Extra

Párja miatt nem vetkőzött milliókért Hevesi Kriszta

Meglepő titkáról rántotta le a leplet Hevesi Kriszta: a népszerű szexuálpszichológusnak egy lakás árát ajánlotta fel a svéd nyuszis magazin, ha elvállal egy meztelen képsorozatot, ahol különböző akrobatikus pózokban kellett volna szerepelnie anyaszült meztelenül. 

A számos szaklapból és tévéműsorból ismert Hevesi Kriszta életének eddig ismeretlen részletét osztotta meg a Lokál olvasóival: a szexuálpszichológust évekkel ezelőtt a világ legnevesebb erotikus magazinja kereste meg azzal, hogy az egyik számában meztelenül mutassa meg bájait. 


– Tizennyolc éves koromban érkezett egy felkérés a svéd nyuszis magazintól. Egy modellközvetítő cégen keresztül találtak meg, ahol sminkmodell voltam. Emlékszem, azért esett rám a választásuk, mert akkoriban fekete volt a hajam, és tudták, hogy balettozom. A hajlékonyság azért volt fontos, mert egy repülőgép szárnyán akarták elkészíteni az erotikus képeket. Nagyon nagy összeget kínáltak: akkoriban egy lakást vehettem volna belőle, ami manapság sokmilliós összeget jelentene. A lehetőséggel viszont két oknál fogva sem éltem: egyrészt tiszteletben kellett tartanom, hogy édesapám elismert mérnök és egyetemi oktató, számos tanítvánnyal, és egy ilyen pikáns fotósorozattal az ő szakmai hírnevének is ártottam volna. Másrészt párkapcsolatban éltem, és a szerelmemet is sértette volna, ha elvállalom a meztelen képeket. Ha más körülmények között ér a felkérés, mindenképpen elgondolkodtam volna rajta, de így fel sem merült, hogy elvállaljam – mondta Kriszta, aki hozzáfűzte, hogy mostanra végleg elhessegette a nyuszis magazinnal kapcsolatos gondolatait. Mint mondta, igyekszik különválasztani az oktatói és a közszereplői életét, és ez már egy olyan határt lépne át, amit tanárként nem engedhetne meg magának. 

Kriszta boldog házasságban él Hevesi Tamás énekessel. Kapcsolatuk sokak számára példaértékű, annak ellenére, hogy a két sztár őszintén felvállalta azokat a pillanatokat is, amikor mindkét fél hűtlensége miatt zátonyra futott a kapcsolatuk, és egy hónapra külön is váltak egymástól. 


– Volt egy nagy krízisünk, és a közös értékek és a humor volt az, ami összetartott minket. A bajban is a legjobb barátok tudtunk maradni, jól éreztük magunkat, tudtunk együtt nevetni – osztotta meg titkát a szexuálpszichológus a FEM3 Micsoda nők! című műsorában.

Kapcsolódó Cikkek