2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Extra

Pasipéntek: Ez a szexi színész csábította el Weisz Fannit

Az utóbbi napokban sokakban merült fel a kérdés, hogy ki az a szemtelenül jóképű színész, aki hamarosan Weisz Fanni párjaként debütál a Szavak című színdarabban.

A siketek és hallók által egyaránt élvezhető előadásban a gyönyörű modell szerelmét Bács Péter alakítja. A kaszkadőrként is ismert színészt magyar és nemzetközi produkciókba is rendszeresen hívják szerepelni. Igazi adrenalinfüggőnek vallja magát, kifejezetten imádja, ha tízemeletes házak tetejéről vetheti le magát. Hetente többször edz, a küzdősportok szerelmese, ami látszik is az izmain.


Kapcsolódó Cikkek

 • Szexért ad interjút Hujber

  Szexért ad interjút Hujber

  Hujber Ferenc újra bombát robbantott: A színész kijelentette, hogy csak olyan nőnek ad interjút, aki lefekszik vele.

 • Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

  Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

  Cooky és párja, Debóra boldogabbak, mint valaha, hisz napokon belül megszületik első közös gyermekük, akit Kevinnek fognak hívni. A rádiósmár nagyon izgatott az apás szülés miatt, pláne hogy kiderült: a vártnál hamarabb érkezik a baba.

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.