EUR: 307,55 Ft
CHF: 265,20 Ft
2017. október 21., szombat
Orsolya

Sport

Piásan vezetett Tiger Woods, letartóztatták

Ittas vezetés miatt floridai otthona közelében hétfőn letartóztatták Tiger Woods korábbi világelső golfozót.

A WPTV regionális televízió-társaság jelentette, hogy helyi idő szerint éjjel 3 órakor vették őrizetbe a 41 éves versenyzőt a Jupiter-szigeten álló háza közelében, de miután beismerte tettét, szabadon engedték.

A világ leghíresebb golfozója éppen csütörtökön közölte, hogy évek óta nem érezte olyan jól magát, mint áprilisi hátműtéte után, de a visszatérésére még várni kell.

Woodsnak nem ez az első magánéleti botránya, 2009 végén napvilágra került, hogy több nővel folytatott viszonyt, ami a házassága végéhez vezetett.

Kapcsolódó Cikkek

  • Emlékezzünk a nagyokra!

    Emlékezzünk a nagyokra!

    Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.