EUR: 310,52 Ft
CHF: 259,38 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Pintér Tibor: Egy 25 éves modell néz rám a tükörből

Romokban hever Pintér Tibor magánélete. A sármos színész nemrég szakított kedvesével, és úgy érzi, még nincs kész egy újabb kapcsolatra. Persze tudja, hogy minden ujjára kaphatna egy nőt, mivel amikor belenéz a tükörbe, még mindig egy 25 éves topmodell srác néz vissza rá. 

Egyedül és magányosan éli mindennapjait Pintér Tibor. A színészt azonban a közelmúltban nem várt megrázkódtatás érte: volt kedvesét, Ács Beát külföldi útján szívinfarktus gyanújával kórházba szállították. Tibort rendkívül megrázta a hír, és lapunknak is megerősítette, hogy azonnal exbarátnője segítségére sietett.


– Már nem dolgozunk együtt, de továbbra is szoros, baráti a kapcsolat köztünk. Amikor kiderült, hogy baj van, nagyon megijedtem, azonnal felhívtam és felajánlottam neki a segítségemet. Ő nem élt vele, de szerencsére a pánik nagyobb volt, mint maga a baj – mesélte lapunknak Tibor.

A színész a szakítás óta teljesen bezárkózott és a munkájának él. Több közeli barátja és rajongója aggódik a sztárért, hiszen egyöntetűen állítják: Tibor nem az a magányos farkas típus, mint amilyen az utóbbi hónapokban volt.


– Nagyon visszásan alakul mostanában az életem: a szakmámban sikert sikerre halmozok, de a szerelmi életem megrekedt. Talán ezért is vállalok még több feladatot magamra, sokszor három helyett dolgozom, hogy addig is lefoglaljam magam. Azt hiszem, ezt hívják az amerikaiak midlife crisisnak: itt egy sikeres férfi, akinek szárnyal a karrierje, de romokban van a magánélete. Szoktam mondani, hogy nem ok nélkül váltam el a feleségeimtől, hiszen sokszor mindenkit háttérbe szorítottam a saját akaratom és sikerem érdekében. Persze tudom, hogy minden ujjamra kaphatnék egy nőt, mivel kevés olyan korombeli pali szaladgál a városban, aki ha belenéz a tükörbe, egy 25 éves topmodell srác néz vissza – mesélte a Lokálnak a 43 éves színész, majd azt is megosztotta olvasóinkkal, hogyan néz ki egy átlagos hétköznapja.

Aggódott exe, Ács Bea miatt forrás: facebbok/pintertibor

– Nappal forgatok a TV2 Édes élet című műsorában, délután próbálok, esténként játszom a színházban. Az előadások után éjjelente pedig készítem elő a Nemzeti Lovas Színház legújabb szuperprodukcióit. Hatalmas vállalásaink vannak a nyárra, a leghíresebb latin-amerikai dallamokra épülő Zorro mellett a Gladiátor című musical előkészületei is megkezdődtek. Itt igazán különleges élményben lehet részük a nézőknek, ugyanis nemcsak lovak, hanem idomított elefántok is szerepet kapnak a produkcióban – mesélte Tibor. 

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.

 • 23 kilót hízott Charlize Theron

  23 kilót hízott Charlize Theron

  Nagyon megviselte az Oscar-díjas színésznőt, hogy 23 kilót kellett híznia a Tully című film főszerepe miatt. Reggelire cukros shake-et és hamburgert evett, hogy folyamatosan hízzon, így nem érezte jól magát a film forgatása közben.