EUR: 317,73 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 17., vasárnap
Donát

Extra

Sarka Kata: Péter már nem segít

Üzletileg is teljesen függetlenné vált Sarka Kata Hajdú Pétertől: ez évtől már válófélben lévő férje, Hajdú Péter nélkül készíti a Magyarország Szépe című műsort.

Sarka Kata
Fotó: Mészáros Diána

A korábbi években szinte már megszokott látvány volt, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata együtt, kéz a kézben szervezték meg a Magyarország Szépe verseny legfontosabb eseményeit, sajtótájékoztatóit, illetve a döntőt. Most azonban más lesz, ugyanis a válófélben lévő hajdani szerelmespár szakmailag is elkülönült már egymástól.


– Az idei versenyben már nem segít nekem Péter, innentől egyedül kell megoldanom mindent, illetve az üzlettársammal, Rogán Cecíliával. Új logót terveztettünk, kicsit átalakítottuk a szavazás menetét, nem beszélve az új szponzorainkról– osztotta meg a részleteket Kata a Lokállal, majd azt is hozzátette, hogy nincs ideje búslakodni a múlton.

– Jelen pillanatban csak a munkám és a gyerekek maradtak. Úgy kelek fel, hogy megvannak a napi feladataim, amelyeket meg kell csinálnom. Soha nem vettem igénybe semmilyen segítséget, se pszichológust, se életvezetési tanácsadót, mert nem hagyhattam el magam ebben a nehéz időszakban. Ha igazán mélyponton éreztem magam, ott volt mellettem az a két-három barátnőm van, akikkel bármit meg tudtam osztani.


Kata nem csupán a verseny tulajdonosaként, hanem zsűritagként is fontos szerepet vállal abban, hogy a legszebbek közül is a legszebb magyar lányt válassza ki a zsűri a nyári döntőn, amit a Duna Televízió közvetít majd élőben.

– A szépség nyilván ízlés dolga, de emlékszem, nekem egy nagyszerű visszaigazolás volt, amikor húszévesen második helyezést értem el. Sosem tartoztam a szép lányok közé, mindig kicsit túlsúlyos voltam. A versenyen rájöttem, hogy fontos a szépség, hiszen egy lépcsőfok a céljaim elérése felé. Emlékszem, kiskoromtól kezdve vágytam arra, hogy valaki meglásson bennem valamit és kitörjek a szürkeségből.

Hajdú Péter és Sarka Kata

A verseny után sokkal jobban mertem nyitni és ismerkedni mind a szakmámban, mind a magánéletemben, mivel a siker önbizalmat és visszacsatolást adott nekem. Nem tudom, hogy most itt tartanék-e, ha akkor nem indulok el és nem leszek második helyezett. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy intelligencia nélkül nem ér semmit, ha valaki mutatós – vélekedett Kata.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

  • Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte A Dal 2019 második elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Szekér Gergő és Nagy Bogi, a tévénézők szavazataival a Fatal Error jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott showműsorban.

  • A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    Negyedik próbálkozásra sikerült csak vízumot kapnia az Egyesült Államokba a 10 Oscar-díjra jelölt Roma című film egyik mexikói szereplőjének, aki így részt vehet a február 24-i Oscar-díjkiosztó gálán.