2018. január 24., szerda
Timót

Sport

Sokkoló! Így zsarolták meg Schumacher feleségét!

Kegyetlen módon zsarolta meg Michael Schumacher családját az a férfi, akit most ítélt el a bíróság.

A 25 éves Huseyin B. egy levelet küldött a síbalesete miatt magatehetetlen versenyző feleségének, akitől pénzt követelt. A zsaroló emailjában csak annyi állt, hogy amennyiben nem fizetnek neki 900 ezer Eurót (278 millió forint), akkor esetleg baj érheti Michael Schumacher fiát.

A szívtelen férfi egy nagy hibát azonban elkövetett, a saját bankszámlaszámát jelölte meg, amire várja az utalást.

Így a rendőröknek igazán nem okozott gondot az elfogása. A bíróság a fiatalembert egy év és kilenc hónap felfüggesztett börtönbüntetést, 4500 Euró pénzbüntetést és 50 órás közhasznú munka elvégzésére ítélte – írja a Telegraph.

Kapcsolódó Cikkek

 • Babos elődöntőt játszhat párosban

  Babos elődöntőt játszhat párosban

  Melbourne lett a magyar teniszezők kedvenc városa. Babos Tímea női párosban a négy, vegyes párosban pedig a nyolc közé jutott, s persze ott van Fucsovics Márton is, akit Roger Federer állított meg a negyedik körben.

 • Videóbíró segít az oroszországi vb-n

  Videóbíró segít az oroszországi vb-n

  Videóbíró segíti a játékvezetők munkáját a nyári, oroszországi futball-vb-n. Alkalmazása annyira biztos, hogy már a szponzort keresik, akinek az emblémáját a visszajátszásnál lehet majd látni.

 • Beteljesült álmok

  Beteljesült álmok

  Tudjuk, hogy a futballisták nem túl bonyolult lelket és ez ismét bebizonyosodott Alexis Sánchez és Henrikh Mkhitaryan esetében is, akiknek beteljesült a gyerekkori „álmuk”.

 • Vége! Nadal feladta

  Vége! Nadal feladta

  A világelső Rafael Nadal feladta negyeddöntős mérkőzését kedden a horvát Marin Cilic ellen az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.