EUR: 308,10 Ft
CHF: 266,21 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Sport

Sokkoló! Így zsarolták meg Schumacher feleségét!

Kegyetlen módon zsarolta meg Michael Schumacher családját az a férfi, akit most ítélt el a bíróság.

A 25 éves Huseyin B. egy levelet küldött a síbalesete miatt magatehetetlen versenyző feleségének, akitől pénzt követelt. A zsaroló emailjában csak annyi állt, hogy amennyiben nem fizetnek neki 900 ezer Eurót (278 millió forint), akkor esetleg baj érheti Michael Schumacher fiát.

A szívtelen férfi egy nagy hibát azonban elkövetett, a saját bankszámlaszámát jelölte meg, amire várja az utalást.

Így a rendőröknek igazán nem okozott gondot az elfogása. A bíróság a fiatalembert egy év és kilenc hónap felfüggesztett börtönbüntetést, 4500 Euró pénzbüntetést és 50 órás közhasznú munka elvégzésére ítélte – írja a Telegraph.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.

  • Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

    Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

    A hétvégi 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – V4 Futóhétvégén egészen pontosan 31920 futót regisztráltak, azaz messze megdőlt a korábbi nevezési rekord, mely akkor kicsivel haladta meg a harminc ezret!