EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Belföld

Soros tönkretenné Magyarországot

Soros György destabilizálni akarja egész Európát is, Simicska Lajos megvette a Jobbikot, a mostani kormány pedig az elmúlt negyedszázad legsikeresebbike Magyarországon – többek között ezekről beszélt Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke a Magyar Időknek.

Kubatov Gábor a Fidesz alelnöke és a Ferencvárosi Torna Club elnöke /Fotó: Keresztesi Balázs

– Sorosnak az a terve, hogy zavargásokat generáljon, destabilizálja a politikai helyzetet nemcsak Magyarországon, hanem idővel egész Európában. Elég csak körülnézni a környező országokban: Albánia, Koszovó, Macedónia. Albán ellenzéki politikusok arról beszélnek, hogy a miniszterelnököt gyakorlatilag Soros György jelöli ki és tartja el, a családjával együtt. Azt se felejtsük el, hogy egyszer már úgy odavert az angol fontnak, hogy majdnem térdre kényszerítette az Egyesült Királyságot – mondta Kubatov Gábor, aki szerint  CEU-ügyben is világossá vált, hogy ki az, aki ­Soros oldalán áll. Hasonló a civil szervezetek ügye vagy a migráció kérdése. A TASZ, a Helsinki Bizottság és a Trans­parency International mára már a függetlenség látszatára sem ad, és a velük szövetséges pártok is a Soros-féle rémálomvilágot támogatják.


Simicska Lajosról szólva Kubatov azt mondta: az lehet Magyarország egyik legnagyobb korrupciós ügye, hogy egy nagyvállalkozó meg tud venni egy komplett pártot, szőröstül-bőröstül. Szavai szerint Simicska is kijelentette:  számára a Jobbik a legszimpatikusabb párt, a jobbikosok pedig cserébe a parlamentben ki sem merik ejteni Simicska Lajos nevét.

Kubatov arról is beszélt, hogy meggyőződése szerint a mostani az elmúlt 25 év legsikeresebb kormánya Magyarországnak.


Kapcsolódó Cikkek

 • Budapesten tárgyalt Orbán Viktorral Donald Tusk

  Budapesten tárgyalt Orbán Viktorral Donald Tusk

  A jövő heti EU-csúcs előkészítése keretében Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke felkereste hivatalában Orbán Viktor miniszterelnököt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

 • Szijjártó: Nem csorbulhatnak a kárpátaljai magyar közösség jogai

  Szijjártó: Nem csorbulhatnak a kárpátaljai magyar közösség jogai

  A jó magyar-ukrán kapcsolatokban “vagyunk érdekeltek, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Kárpátalján élő magyar nemzeti közösség jogai semmilyen formában se csorbulhassanak” – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken az Ungvárhoz közeli Alsószlatina gyógyüdülőhelyen.

 • Kukában landoltak a szemetesek!

  Kukában landoltak a szemetesek!

  Nem akármilyen szelfivel rukkoltak elő az FKF munkatársai, akik jelentkeztek a Meglepkék Legőrültebb Brigád elnevezésű felhívására.

 • Változik az Eurojackpot ára

  Változik az Eurojackpot ára

  A Szerencsejáték Zrt. közleményben tudatta, hogy az Eurojackpot alapjátékának ára az elmúlt hét euró árfolyam-változása miatt a Részvételi Szabályzat értelmében 2018.