2018. január 18., csütörtök
Piroska

Belföld

Sportközpont épül a Vadász utcában

Az V. kerületi önkormányzat egy multifunkciós sportközpont építését tervezi a Vadász utcába. A beruházás bemutatásán tartott sajtótájékoztatón Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester elmondta, hogy a sportkomplexum egy régi igényt szolgál ki, ugyanis a belvárosban kevés hasonló létesítmény található.

Az önkormányzat közbeszerzési felhívás útján választotta ki a számos díjjal kitüntetett Skardelli György építészt a Belvárosi Sportközpont terveinek elkészítésére.

Skardelli elmondása szerint a Belvárosi Sportközpont megépítésével minden igényt kielégítő, így uszodai, wellness- és rekreációs lehetőséget biztosító, a száraz és a vizes sportok kedvelői számára egyaránt tökéletes, sőt mindemellett sporteseményeknek és kulturális rendezvényeknek is helyet biztosító intézmény épül majd. Kiemelte, hogy a létesítményt a mozgássérültek is igénybe vehetik majd.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fellép a kormány Sorosék ellen

  Fellép a kormány Sorosék ellen

  Törvénycsomagot alkotott a kabinet a migráció szervezőivel szemben. Mint ismeretes Soros György és jól felépített és szervezett hálózata azon munkálkodik, hogy gyakorlatilag felső kvóta nélkül érkezzenek hazánkba is a migránsok.

 • Válságban a Momentum

  Válságban a Momentum

  Reményvesztett levelet írt a Momentum választmányi tagjainak Papp Gergő, aki decemberben nemcsak kommunikációs igazgatói posztjáról mondott le, de minden kapcsolatot megszakított a párttal.

 • Terry Black: Vona Gábor biszex, talán meleg is

  Terry Black: Vona Gábor biszex, talán meleg is

  Távol maradt a tegnapi bírósági tárgyalástól Vona Gábor. A Jobbik elnökét azért várták a Budapest Környéki Törvényszéken, hogy megcáfolja Terry Black és Amanda Elstak korábbi állításait, miszerint korábban az ő köreikbe járt és melegpartikon vett részt.